FORMACIÓ I OCUPACIÓ

L’Ajuntament d’Inca, com a entitat promotora, posa a l’abast dels ciutadans i ciudatanes programes de formació i/o ocupació destinats a millorar l'ocupabilitat de les persones beneficiàries i les seves possibilitats d'inserció laboral.

Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

REGIDORIA


Delegada d’Educació, Formació i Ocupació (MÉS per Inca)

DOCUMENTS

 1. FORMACIÓ DUAL SECTORS ESTRATÈGICS

  Programes de formació dirigits a persones menors de 30 anys. Combinen la formació al Centre de Formació i Ocupació de l’Ajuntament amb l’activitat laboral dins l’empresa, dins el marc d’un contracte de formació i aprenentatge. L’àrea de Formació i Ocupació realitza programes de formació dual en el sector del calçat i la pell i de la fusteria i el moble.

 2. PROGRAMES MIXTS DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ JOVE

  Programes de formació dual dirigits a persones menors de 30 anys, desocupades, inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil en la modalitat de formació en alternança. Combinen la formació teòrica-pràctica en el Centre de Formació i Ocupació amb l’activitat laboral a les diferents àrees de l’Ajuntament, en funció de l’especialitat i dins el marc del contracte de formació i aprenentatge. L’objecte d’aquests programes és millorar les aptituds i les competències professionals de les persones que hi participen alhora que es duen a terme projectes d’interès general o social.

 3. PROGRAMES MIXTS DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ MÉS 30

  Programes de formació dual dirigits a persones majors de 30 anys, desocupades, en la modalitat de formació en alternança. Combinen formació teòrica-pràctica en el Centre de Formació i Ocupació amb l’activitat laboral a les diferents àrees de l’Ajuntament, en funció de l’especialitat i dins el marc del contracte de formació i aprenentatge. L’objecte d’aquests programes és millorar les aptituds i les competències professionals de les persones que hi participen alhora que es duen a terme projectes d’interès general o social.

 4. JOVES QUALIFICATS

  Programa destinat a la contractació de persones majors de 18 anys i menors de 30, desocupades, inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb formació acadèmica o professional de grau superior acreditada, que reuneixin els requisits per poder signar un contracte en pràctiques, per executar obres o serveis d’interès social dins el nostre municipi.

 5. VISIBLES

  Programes destinats a la contractació durant 6 mesos de persones majors de 35 anys, desocupades i amb dificultats d’inserció laboral, per a la realització d’obres o prestació de serveis d’interès social dins el nostre municipi.

NOTÍCIES RELACIONADES