agenda-carnaval-2017-programaSa Rueta

15.30 h CONCENTRACIÓ DE COMPARSES Plaça de la Llibertat

16.00 h SORTIDA DE SA RUETA. HI PARTICIPEN: UNIÓ MUSICAL INQUERA, BANDA DE TAMBORS I CORNETES JOVENTUT D’INCA, BATUCADA FIERES DE FOC D’INCA I ACROCIRC. Recorregut: plaça de la Quartera, c/ del Bisbe Llompart, c/ del Comerç, c/ Major, c/ de la Sirena, plaça de Mallorca.

17.00 h ACTUACIÓ MUSICAL INFANTIL A CÀRREC DE MARIA BIMBOLLES. BERENAR PER A TOT ELS NINS I NINES PARTICIPANTS A SA RUETA.

17.30 h LLIURAMENT DE PREMIS Plaça de Mallorca

Sa Rua

17.00 h CONCENTRACIÓ DE CARROSSES I COMPARSES C/ de Fra Juníper Serra i GV de Colom

18.00 h SORTIDA DE SA RUA. HI PARTICIPEN: UNIÓ MUSICAL INQUERA, BATUCADA FIERES DE FOC D’INCA I XARANGUES. Recorregut: c/ de Fra Juníper Serra, GV de Colom, plaça de la Llibertat, c/ del Bisbe Llompart, c/ del Comerç, c/ Major, c/ de la Sirena, plaça de Mallorca.

19.00 h ARRIBADA A PLAÇA DE MALLORCA I FESTA FI DE RUA. PREENTREGA DE PREMIS A CÀRREC DE DEEJAYS GROUP.

21.30 H LLIURAMENT DE PREMIS Plaça de Mallorca

L’enterrament de la sardina

19.30 h SORTIDA DE LA COMITIVA. ACOMPANYATS PER LA BANDA DE TAMBORS I CORNETES JOVENTUT D’INCA. Recorregut: plaça d’Antoni Fluxà, plaça de laQuartera, c/ del Bisbe Llompart, c/ del Comerç, plaça de l’Àngel, c/ del Born, plaça d’Espanya (discurs del batle de la comitiva), c/ Major, plaça de Santa Maria la Major (condol), c/ de la Sirena, plaça d’Orient, c/ de Bartomeu Coc.

20.30 h PA, SARDINES I VI DE FRANC PER A TOTHOM. BALLADA POPULAR A CÀRREC DE COFRE ANTIC.

I, A LA FI, ENTERRAREM LA SARDINA I COMENÇARÀ LA QUAREMA!

Compartir

Newsletter Image