DIMECRES, 7 DE NOVEMBRE

19.00 h ESTRENA DEL DOCUMENTAL LA MÀGIA DE LES MÀQUINES: LA PRODUCCIÓ INDUSTRIAL DEL CALÇAT, produït i enregistrat al Museu, i protagonitzat per sabaters de la comarca que han utilitzat les màquines del Museu per explicar el procés de fabricació tradicional del calçat. Se servirà un refrigeri als assistents. Entrada gratuïta. Lloc: Museu del Calçat i de la Indústria (Quarter General Luque).

DIVENDRES, 9 DE NOVEMBRE

18.00 h ACTUACIÓ INFANTIL amb MEL I SUCRE. Lloc: plaça d’Espanya.

19.00 h INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DE L’ARXIU I MUSEU DE L’EDUCACIÓ. Lloc: sala de vidre i sala d’exposicions del Claustre de Sant Domingo.

19.30 h CONFERÈNCIA: “Passat, present i futur del llaüt ALZINA”, declarat BIC l’any 2008 (BOIB núm. 34 de 8 de març), a càrrec de JAUME AMENGUAL, patró de l’Alzina. Dins el marc de la mostra marinera “Dijous la Mar de Bo”. Lloc: Centre Sociocultural del Consell de Mallorca (carrer del Bisbe Llompart, 56).

20.30 h PREGÓ DEL DIJOUS BO a càrrec de TOMÀS CUETO AMENGUAL. A continuació, CONCERT a càrrec de l’ORFEÓ L’HARPA D’INCA. Lloc: església de Santa Maria la Major.

21.30 h CONCERT a càrrec de FANTASTIC NEGRITO. Lloc: Fàbrica Ramis (entrades en línia a ticket ib, anticipada 20 €, taquilla 25 €).

DISSABTE, 10 DE NOVEMBRE

10.00 h VISITA GUIADA: “POSSESSIONS D’INCA”, a càrrec de PERE RAYÓ BENNÀSSAR. Punt de trobada: estació d’Enllaç (tren).

11.00 h CERCAVILA amb els CAPARROTS i la batucada FIERES D’INCA. Lloc: carrers del centre.

11.30 h PARTIT DE FUTBOL SALA Cadet, fase de classificació del Grup A: CFS JOVES D’INCA – ALARÓ FS. Lloc: Pavelló Municipal Sa Creu.

12.00 h VERMUT FEST 2018 – Festa del vermut i la tapa. 12.15 h “Xupinasso” vermuter (5 tapes + vermut 5 €; de 12.00 a 15.00 h). 12.30 h Baila con Mar. 15.30 h MUFATARDEO, amb els grups: NOTES LAB TRIO, ESTACIÓN DE SONIDO, CIRKO. Organització: Associació Mufadors. Amb la col·laboració de: Ajuntament d’Inca. Lloc: carrer de Miquel Duran.

15.30 h Partit de 3ª Divisió, CE CONSTÀNCIA vs. LLOSETENSE. Lloc: Nou Camp d’Inca.

16.00 h CAMINADA “AECC INCA EN MARXA”. Inscripcions: recepció de les Piscines Municipals, dia 8 de novembre al mercat setmanal i a la Junta Local d’Inca (tel. 607 295 629). Organització: AECC Junta Local d’Inca. Amb la col·laboració de: Solán de Cabras, Quely, Hipercentro i l’Ajuntament d’Inca. Sortida i arribada: Poliesportiu Mateu Cañellas.

19.00 h INC’FERNET 2018 amb batucada i malabars. Lloc: plaça d’Espanya. RECOMANACIONS DE SEGURETAT: – S’ha de dur roba vella i de cotó, amb mànegues i calçons llargs. – S’ha de dur el cap tapat amb un capell i el clatell ha d’anar tapat amb un mocador de cotó. – És recomanable protegir-se les orelles contra el renou. – No s’ha de tocar cap element de pirotècnia. – S’han d’obeir en tot moment les indicacions de l’organització. – En cas de ser menors d’edat no es podrà participar sense el consentiment per escrit dels pares o tutors legals. – L’organització no es fa responsable de possibles cremades o de la participació de menors.

20.15 h COMPLETES. Lloc: església de Santa Maria la Major.

20.30 h INAUGURACIÓ de les exposicions “RECORDS DE LA NOSTRA TERRA”, a càrrec de TOMEU BAUÇÀ, i “UN MÓN DE COLORS”, a càrrec de TIÀ BAUÇÀ. Lloc: Los Pinos (carrer del Barco, 16 – plaça de Mallorca).

20.45 h ENCESA DE FOGUERÓ I BALLADA DELS DIMONIS D’INCA, ACOMPANYATS PELS XEREMIERS. Lloc: plaça de Santa Maria la Major.

21.00 h ENCESA DE TOTS ELS FOGUERONS D’INCA. BALLADA POPULAR a càrrec de l’agrupació COFRE ANTIC a la plaça del Bestiar.

23.00 h BENVINGUTS A L’INC’FERN 2018. Sortida des de la plaça de la Quartera cap a la plaça d’Espanya. Espectacle piromusical a la plaça d’Espanya amb les colles de dimonis, bèsties de foc i batucades. RECOMANACIONS DE SEGURETAT: – S’ha de dur roba vella i de cotó, amb manegues i calçons llargs. – S’ha de dur el cap tapat amb un capell i el clatell ha d’anar tapat amb un mocador de cotó. – Es recomanable protegir-se les orelles contra el renou. – No s’ha de tocar cap element de pirotècnia. – S’han d’obeir en tot moment les indicacions de l’organització. – En cas de ser menors d’edat no es podrà participar sense el consentiment per escrit dels pares o tutors legals. – L’organització no es fa responsable de possibles cremades o de la participació de menors.

DIUMENGE, 11 DE NOVEMBRE

10.00 – 19.00 h FIRA DEL MOTOR. – CONCURS DE DRIFT, amb la participació del campió d’Espanya NICHOLAS BOELTER amb el NISSAN S14. Organització: AgroRacing, 100Emocions i FAIB. Lloc: ronda de Migjorn. – DIADA DE MOTOCRÒS de totes les categories. Organització: 100Emocions Esport Club i FBM. – DIADA D’EXHIBICIÓ DE 4 X 4 VEHICLES TT. Organització: 100Emocions Esport Club i circuit TT. Lloc: circuit Territori 100Emocions. – EXHIBICIÓ DE LORENZO COMPETICIÓN. Escola de Chicho Lorenzo. Organització: Lorenzo Competición i FBM. Lloc: avinguda del General Luque. – CAMPIONAT DE BALEARS DE TRIAL ABSOLUT I BASE. Organització: Zona Gas i FBM. Lloc: puig de Santa Magdalena. – EXPOSICIÓ I VENDA DE COTXES, MOTOS I COMPLEMENTS. Lloc: Gran Via de Colom.

10.15 h SORTIDA DE LES AUTORITATS DES DE L’AJUNTAMENT, PER ASSISTIR A LA CELEBRACIÓ DE L’EUCARISTIA SOLEMNE.

10.30 – 19.30 h III FIRA DE LA CIÈNCIA I DE LA TECNOLOGIA. Experimentació, tallers i divulgació de la ciència. Amb la participació de la UIB, centres de recerca i centres educatius. Amb la col·laboració de: Direcció General d’Innovació i Recerca. Lloc: plaça de Mallorca.

10.30 h CELEBRACIÓ SOLEMNE DE L’EUCARISTIA PRESIDIDA PER MONSENYOR ANTONI VADELL I FERRER, BISBE AUXILIAR DE BARCELONA. La Revetla d’Inca durà a terme el ball de l’Oferta i el tradicional ball dels Cossiers. Himne de Santa Maria la Major a càrrec de la Unió Musical Inquera. Lloc: església de Santa Maria la Major. A la sortida, amollada de coloms a càrrec de Derby Mallorca.

10.30 h XIX TROBADA DE GEGANTS. Plantada de gegants acompanyats dels XEREMIERS. Lloc: plaça de Santa Maria la Major. Recorregut: plaça de la Quartera, carrers del Bisbe Llompart, el Comerç, Major i plaça d’Espanya.

11.00 h PARTIT: Bàsquet Dijous Bo – Unió Esportiva Llosetina. Categoria Sènior Insular. Lloc: Palau Municipal d’Esports.

18.00 h MOSTRA: “LES ARRELS DE LA NOSTRA VIDA”, a càrrec de REVETLLA D’INCA. Lloc: Claustre de Sant Domingo.

18.00 h INAUGURACIÓ DEL XLVIII CONCURS ORNITOLÒGIC “DIJOUS BO 2018”. Organització: Associació de Canaricultors i Aucells de Camp – Inca. Lloc: avinguda d’Antoni Maura, 130 (cantonada amb el carrer del Canonge Quetglas).

19.30 h CONCERT de SANTA CECÍLIA, a càrrec d’Unió Musical Inquera. Amb la col·laboració de: Fundació es Convent i Ajuntament d’Inca. Lloc: església de Sant Domingo.

19.30 h BALL DE SALÓ I EN LÍNIA amb Jaume Soler. Lloc: plaça del Bestiar.

DILLUNS, 12 DE NOVEMBRE

10.30 – 19.30 h III FIRA DE LA CIÈNCIA I DE LA TECNOLOGIA. Experimentació, tallers i divulgació de la ciència, amb la participació de la UIB, centres de recerca i centres educatius. Amb la col·laboració de: Direcció General d’Innovació i Recerca. Lloc: plaça de Mallorca.

20.00 h PRESENTACIÓ DEL SEGELL EN HOMENATGE A MOSSÈN GARCIAS PALOU i XII CONCURS DE DIBUIX I COL·LECCIONISME DIJOUS BO DE L’ASSOCIACIÓ FILATÈLICA D’INCA, en el marc de la “XL Exposició Filatèlica d’Inca Dijous Bo 2018”. Lloc: Centre Parroquial de Santa Maria la Major.

21.30 h ESPECTACLE: “EL MERCAT DE LES ÀNIMES”. Lloc: plaça de toros d’Inca.

DIMARTS, 13 DE NOVEMBRE

20.30 h LLIURAMENT DEL PREMI DIJOUS BO 2018. Lloc: Casal de Cultura.

DIMECRES, 14 DE NOVEMBRE

A partir de les 12.00 h, EXPOSICIÓ RAMADERA. Lloc: plaça del Bestiar.

A partir de les 12.00 h, EXPOSICIÓ DE MOTORS ESTACIONARIS, fabricats des de mitjan segle XIX, i posada en funcionament. TRENCADORES D’AMETLLA ANTIGUES i TAST D’AMETLLES MALLORQUINES. Diferents passis durant la jornada. Lloc: plaça de la Font Vella (darrere els jutjats).

13.00 h XXVI CONCURS MORFOLÒGIC DEL PORC NEGRE MALLORQUÍ. Lloc: plaça del Bestiar.

16.00 – 22.00 h “DIJOUS LA MAR DE BO”. II MOSTRA MARINERA. Escola-taller de mestres d’aixa, pesca, coneixement del medi ambient, xerrades, tallers de nusos, simuladors, formació nàutica, mostra i venda d’embarcacions, esports nàutics, vela lleugera, associacions, jocs infantils, actuacions i moltes coses més. Vine, acostarem la mar a Inca. Amb la col·laboració de: Ports IB, AENIB (Associació d’Empreses Nàutiques de les Illes Balears), Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca, ADN Mediterráneo (Asociación de Navegantes Mediterráneo), Federació Balear de Vela i Fundació Joves Navegants. 18.00 h ACTUACIÓ DEL CAPITÀ FLEXES. Ens contarà històries de la mar.

20.00 h CONCERT D’HAVANERES I MÚSICA MEDITERRÀNIA, a càrrec d’ELS GERRETS DE VISTALEGRE. Lloc: plaça de Mallorca i carrer d’Artà.

17.00 – 22.00 h EXPOSICIÓ DE CALÇAT, a càrrec de l’ASSOCIACIÓ DE FABRICANTS DE CALÇAT, presentant els seus productes. Amb la participació de marques de prestigi tals com LOTTUSSE, CARMINA, BESTARD, TLB, CABRIT, APACHE i MIQUEL. Lloc: plaça de Santa Maria la Major.

17.00 – 22.00 h III MOSTRA DE L’ENSAÏMADA. Organització: Tot Espectacles juntament amb l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears. Amb la col·laboració de: Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca, Consell Regulador Denominació Específica Ensaïmada de Mallorca, Frima i Ajuntament d’Inca. Lloc: plaça de la Llibertat.

17.00 – 22.00 h MERCAT TRADICIONAL PAGÈS, DEMOSTRACIONS DE FEINES DEL CAMP I OFICIS ANTICS. Lloc: plaça del Bestiar, carrers de Bartomeu Coc, plaça d’Orient, carrers de la Sirena, Major, el Comerç, Bernat Salas, Miquel Duran, la Pau, l’Estrella, el Bisbe Llompart fins a l’estació de tren i plaça de la Quartera.

17.00 – 22.00 h EXPOSICIÓ DE MAQUINÀRIA AGRÍCOLA. Lloc: Gran Via de Colom.

17.00 – 22.00 h EXPOSICIÓ D’EMPRESES. Lloc: avinguda d’Alcúdia i Fra Juníper Serra (tram cap a Sant Francesc).

17.00 – 22.00 h EXPOSICIÓ DE CONCESSIONARIS DE VEHICLES, CAMIONS I MAQUINÀRIA PESADA. Lloc: polígon industrial d’Inca.

17.30 h INAUGURACIÓ DEL DIJOUS BO. Xeremiers i Revetlers des Puig d’Inca al tall de cinta inaugural. Lloc: plaça del Bestiar. A continuació, animació itinerant pel recorregut del mercat pagès a càrrec dels xeremiers i actuació dels Revetlers des Puig d’Inca. Lloc: des de la plaça del Bestiar fins a plaça d’Espanya.

18.00 – 21.00 h XARANGA: ELS VALENCIANS. Lloc: tot el recorregut del mercat pagès.

18.00 h INAUGURACIÓ DE LA MOSTRA DE COMERÇ. Organització: Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca. Lloc: plaça de Mallorca.

19.00 h INAUGURACIÓ de l’exposició d’escultures amb ferro i arrels d’ullastre “FUSIONS” de TONI DE LA MATA i RAFEL CIFRE. Lloc: Centre Sociocultural del Consell de Mallorca (carrer del Bisbe Llompart, 56).

20.00 h LLIURAMENT DEL PREMI i INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DEL IX CERTAMEN D’ARTS PLÀSTIQUES DIJOUS BO 2018. Lloc: Sa Quartera Centre d’Art.

DIJOUS, 15 DE NOVEMBRE

9.30 – 17.30 h EXPOSICIÓ RAMADERA. Lloc: plaça del Bestiar.

9.30 – 17.30 h, EXPOSICIÓ DE MOTORS ESTACIONARIS, fabricats des de mitjan segle XIX, i posada en funcionament. TRENCADORES D’AMETLLA ANTIGUES i TAST D’AMETLLES MALLORQUINES. Diferents passis durant la jornada. Lloc: plaça de la Font Vella (darrere els jutjats).

10.00 – 20.00 h EXPOSICIÓ DE CALÇAT a càrrec de l’ASSOCIACIÓ DE FABRICANTS DE CALÇAT, presentant els seus productes. Amb la participació de marques de prestigi tals com LOTTUSSE, CARMINA, BESTARD, TLB, CABRIT, APACHE i MIQUEL. Lloc: plaça de Santa Maria la Major.

10.00 – 20.00 h “DIJOUS LA MAR DE BO”. II MOSTRA MARINERA. Escola-taller de mestres d’aixa, pesca, coneixement del medi ambient, xerrades, tallers de nusos, simuladors, formació nàutica, mostra i venda d’embarcacions, esports nàutics, vela lleugera, associacions, jocs infantils, actuacions i moltes coses més. Vine, acostarem la mar a Inca. Amb la col·laboració de: Ports IB, AENIB (Associació d’Empreses Nàutiques de les Illes Balears), Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca, ADN Mediterráneo (Asociación de Navegantes Mediterráneo), Federació Balear de Vela i Fundació Joves Navegants. Lloc: avinguda d’Alcúdia i carrer d’Artà.

10.00 h – 20.00 h MERCAT TRADICIONAL PAGÈS, DEMOSTRACIONS DE FEINES DEL CAMP I OFICIS ANTICS. Lloc: plaça del Bestiar, carrers de Bartomeu Coc, plaça d’Orient, carrers de la Sirena, Major, el Comerç, Bernat Salas, Miquel Duran, la Pau, l’Estrella, el Bisbe Llompart fins a l’estació de tren i plaça de la Quartera.

10.00 h – 20.00 h III MOSTRA DE L’ENSAÏMADA. Organització: Tot Espectacles juntament amb l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears. Amb la col·laboració de: Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca, Consell Regulador Denominació Específica Ensaïmada de Mallorca, Frima i Ajuntament d’Inca. Lloc: plaça de la Quartera.

10.00 – 14.00 h XARANGA: ELS VALENCIANS. Lloc: tot el recorregut del mercat pagès.

10.00 – 19.00 h EXPOSICIÓ I VENDA DE MOBLES I ANTIGUITATS. Lloc: carrer de la Fira, 10.

10.00 – 20.00 h MOSTRA DE COMERÇ. Organització: Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca. Lloc: plaça de Mallorca.

10.00 – 20.00 h EXPOSICIÓ DE MAQUINÀRIA AGRÍCOLA. Lloc: Gran Via de Colom.

10.00 – 20.00 h MOSTRA D’EMPRESES. Lloc: avinguda dels Reis Catòlics.

10.00 – 20.00 h EXPOSICIÓ DE CONCESSIONARIS DE VEHICLES, CAMIONS I MAQUINÀRIA PESADA. Lloc: polígon industrial d’Inca.

11.00 h XEREMIERS I REVETLERS DES PUIG D’INCA. Animació itinerant pel recorregut del mercat pagès a càrrec dels xeremiers i actuació dels Revetlers des Puig d’Inca. Lloc: plaça d’Espanya i carrers del mercat pagès.

A partir de les 12.30 h, 6è DINAR BENÈFIC DE PEIX FRESC DEL MERCAT D’INCA en favor de l’associació AUBA MALLORCA. Donatiu: 3 € (ració + tassó de vi). Amb la col·laboració de: Opmallorcamar, Peix Ca’n Mateu, Son Bordils i Ajuntament d’Inca. Lloc: Mercat Municipal d’Inca (Mercat Cobert).

12.30 h XEREMIERS I REVETLERS DES PUIG D’INCA. Petites ballades a les places. Animació itinerant pel recorregut del mercat pagès a càrrec dels xeremiers i actuació dels Revetlers des Puig d’Inca. Lloc: plaça d’Espanya i carrers del mercat pagès.

13.00 h ENTREGA DE PREMIS DEL XXV CONCURS MORFOLÒGIC DEL PORC NEGRE MALLORQUÍ. Lloc: plaça del Bestiar.

DISSABTE, 17 DE NOVEMBRE

16.15 h Partit juvenil nacional, CE CONSTÀNCIA vs. UD EIVISSA. Lloc: camp del Sallista.

17.00 h TALLER INFANTIL I JUVENIL: “COM UN INFANT AMB SABATES DE… COLORS!” A partir de l’explicació del procés de fabricació del calçat, ens centrarem en la fase de pigmentació de la pell per aprendre quins són els materials i colors tradicionals que se solien usar en la fabricació del calçat. Després, tenyirem una sèrie de teles amb pigments diversos per fer una minisabata que es podrà usar com a clauer. Activitat gratuïta. Reserves: museucp@incaciutat.com Lloc: Museu del Calçat i de la Indústria (Quarter General Luque).

17.00 h ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS DE DIBUIX INFANTIL “LES FIRES QUE TU VOLS”. Lloc: Casal de Joves sa Fàbrica.

20.00 h Partit regional, CONSTÀNCIA-B vs. ESTABLIMENTS. Lloc: Nou Camp d’Inca.

DIJOUS, 22 DE NOVEMBRE

19.30 h CONFERÈNCIA: “BALEARES EN LA ERA DE LA TECNOLOGÍA GLOBAL”, a càrrec de JOSÉ CARLOS DÍEZ. Lloc: Centre Bit Raiguer.

DIVENDRES, 23 DE NOVEMBRE

20.00 h XIX JORNADES D’ESTUDIS LOCALS D’INCA. Presentació i ponència inaugural a càrrec del Dr. MANUEL CALVO TRIAS, doctor en Prehistòria i professor de la UIB: “Mirant-se al mirall: el turisme arqueològic a les Illes Balears. Entre el desig i la realitat.” Lloc: Casal de Cultura.

DISSABTE, 24 DE NOVEMBRE

9.00 – 14.00 h XIX JORNADES D’ESTUDIS LOCALS D’INCA. Presentació de comunicacions i cloenda. Lloc: Casal de Cultura.

DIVENDRES, 30 DE NOVEMBRE

19.00 h REOBERTURA del MUSEU DEL CALÇAT I DE LA INDÚSTRIA amb la inauguració de la reforma de l’exposició permanent. 19.00 h Conferència-presentació: “CANVI RADICAL: L’ABANS I EL DESPRÉS DEL MUSEU DEL CALÇAT”. Making of de la remodelació del Museu. 20.00 h GRAN FESTA D’INAUGURACIÓ amb visita guiada, refrigeri i concert a càrrec de CEI GIMÉNEZ, amb versions jazz de cançons de diferents estils.

21.00 h REPRESENTACIÓ TEATRAL: BOMBERS, a càrrec de la companyia El Somni Produccions. Entrada gratuïta (recollida de tiquets a l’Àrea de Cultura). Organització: Ajuntament d’Inca. Amb el patrocini de: Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca. Lloc: Casal de Cultura.

ALTRES ACTIVITATS

ATRACCIONS DE FIRA Lloc: recinte firal del Quarter General Luque. Fins dia 15 de novembre, caps de setmana, Dimecres i Dijous Bo.

EXPOSICIONS VIGENTS

AVINGUDA D’ANTONI MAURA, 130 (cantonada amb carrer del Canonge Quetglas): EXPOSICIÓ DEL CONCURS ORNITOLÒGIC “DIJOUS BO 2018”. Organització: Associació de Canaricultors i Aucells de Camp (Inca). Exposició al públic: de l’11 al 13 de novembre de 17.00 a 20.00 h.

CAN SOLER (carrer de la Pau): EXPOSICIÓ DE LA XXVIII TROBADA DE PINTORS DE L’AV ES BLANQUER. Dates: fins al 20 de novembre. Horari: dijous, d’11.00 a 13.00 h i de 18.00 a 20.00 h; dissabtes i Dimecres Bo, de 17.00 a 20.00 h; i diumenges i Dijous Bo, d’11.00 a 13.00 h i de 17.00 a 20.00 h.

CENTRE PARROQUIAL DE SANTA MARIA LA MAJOR (carrer de la Sirena): “XL EXPOSICIÓ FILATÈLICA DIJOUS BO 2017”. PRESENTACIÓ DEL SEGELL EN HOMENATGE A MOSSÈN GARCÍAS PALOU. Exposició dels dibuixos participants en el XII Concurs de Dibuix i Col·leccionisme de l’Associació Filatèlica d’Inca. La FEBASOFI i el Grup Filatèlic Mallorquí i Menorquí atorgaran la Medalla de Plata al Mèrit Filatèlic al Sr. Eduardo Perales Morillas de Sant Llorenç des Cardassar. Dates: del 12 al 15 de novembre. Horari: dimarts de 10.00 a 13.00 h; dimecres i Dijous Bo de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h. Clausura dijous de 15.00 a 20.00 h.

CENTRE SOCIOCULTURAL DEL CONSELL DE MALLORCA (carrer del Bisbe Llompart, 56): EXPOSICIÓ “MEETARPHYSICS”, pintures d’ANGELINA ZVEKOVA. Dates: fins al 9 de novembre. Horari: dies feiners de 9.00 a 14.00 h, dissabtes de 16.00 a 20.00 h i diumenges de 10.00 a 14.00 h. EXPOSICIÓ “FUSIONS”, de TONI DE LA MATA i RAFEL CIFRE. Escultures amb ferro i arrels d’ullastre. Dates: a partir del 14 de novembre. Horari: dies feiners de 9.00 a 14.00 h, dissabtes de 16.00 a 20.00 h i diumenges de 10.00 a 14.00 h.

CLAUSTRE DE SANT DOMINGO (avinguda de Les Germanies, 2, 2n pis): EXPOSICIÓ DE L’ARXIU I MUSEU DE L’EDUCACIÓ. Dates: del 9 de novembre al 9 de desembre. Lloc: sala de vidre i sala d’exposicions.

LOS PINOS (carrer del Barco, 16 – plaça de Mallorca): “RECORD DE LA NOSTRA TERRA”, a càrrec de TOMEU BAUÇÀ, i “UN MÓN DE COLORS”, a càrrec de TIÀ BAUÇÀ. Dates: del 10 al 17 de novembre. Horari: de 17.00 a 20.00 h.

ESGLÉSIA DE SANTA MARIA LA MAJOR MUSEU PARROQUIAL DE SANTA MARIA LA MAJOR: cada dijous. Horari: de 10.30 a 12.00 h.

MONESTIR DE SANT BARTOMEU D’INCA VISITA AL MUSEU DE LES MONGES TANCADES: darrer dijous de cada mes. Horari: de 10.00 a 12.00 h.

MUSEU DEL CALÇAT I DE LA INDÚSTRIA EXPOSICIÓ: “CALZAR – ALZAR, Arte Horizontal”, d’Albert Pinya i Rafa Forteza. Producció: Tash-Art Rugs Project. Horari: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h i de 16.30 a 20.00 h; dissabtes de 10.00 a 13.00 h.

ON SOM (carrer de l’Om, 24): Exposició de JAG DE L’ÎLE. Més informació: onsom.com Horari: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h i visites concertades.

SA QUARTERA CENTRE D’ART EXPOSICIÓ DEL IX CERTAMEN D’ARTS PLÀSTIQUES DIJOUS BO 2018: del 14 de novembre al 7 de desembre. Horari: de dilluns a divendres de 17.00 a 20.00 h; dijous i dissabte de 10.30 a 13.30 h.

Compartir

Newsletter Image