La iniciativa va estar organitzada per l’Associació de Comerciants amb el suport de l’Ajuntament d’Inca

El batle, Rafel Torres, ha fet efectives avui les donacions benèfiques recaptades amb motiu de la Cursa de sa Galleta en favor del col·lectiu de Protecció Civil i també envers el Menjador Social d’Inca. Aquests doblers procedeixen de la inscripció dels 310 participants que varen prendre part en la primera edició d’aquesta prova atlètica organitzada com un element dinamitzador social i comercialment de la barriada de Crist Rei. En aquell moment ja es va decidir destinar un euro per inscrit a aquestes entitats.

En el cas del cos de Protecció Civil, els doblers s’han invertit en la compra de material per al servei de cans entrenats que ara posarà en marxa. S’ha de recordar que Protecció Civil també va participar en l’organització de la cursa.

Pel que fa al Menjador Social, el que s’ha fet és adquirir bosses per al repartiment dels menús diaris que es fan a domicili o per a les famílies que vénen a cercar el menjar. Així mateix, s’han comprat aliments frescs, principalment productes carnis, a comerços locals.

A l’acte hi han estat presents les regidores d’Esports i de Promoció Econòmica Catalina Coll i Rosa Tarragó, així com Antònia Triguero, representant de l’Associació de Comerciants, Jaume Perelló del Menjador Social i Pilar Albertí per part dels voluntaris de Protecció Civil.

La regidora Tarragó ja ha avançat que després de l’èxit de la primera edició aquesta iniciativa tendrà continuitat per l’interès que ha aixecat, i també perquè es tracta d’una fórmula molt positiva per promocionar comercialment i socialment la barriada de Crist Rei.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image