Incabusiness 2020: Élia Guardiola

VI CICLE DE CONFERÈNCIES INCABUSINESS

ÉLIA GUARDIOLA. MÀRQUETING EMOCIONAL I RELAT DE MARCA PER AL TEU NEGOCI. SI NO EMOCIONES, NO VENS

Master en Coaching Ejecutivo y Empresarial, Inteligencia Emocional y Mindfulness.Veigler Business School. Técnico Superior en Social Media, e-Commerce y e-Marketing. Universitat Oberta de Catalunya. Curso Superior en Managing People – Recursos Humanos. GCBC. Organización de Turismo de Negocios. Grup Costa Brava Centre EcoTurismo. Universitat Oberta de Catalunya. Gestión de Servicios Turísticos. Universitat Oberta de Catalunya. Máster en Dirección Comercial y Marketing. IMF – UPC.

Màrqueting emocional i experiencial perquè els assistents comprenguin el valor de les emocions i el seu ús dins de les seves estratègies de màrqueting de continguts i publicitat, així com la transcendència de fer viure experiències memorables als seus clients.

Parlaré de relat de marca i aquest art de comunicar a través de les històries, i a més, com dur-lo a terme en els vostres negocis, convertint l’Storytelling en StoryExperience.

Ajudaré a tenir una actitud diferent davant aquesta transformació digital, on tot parteix d’una base fonamental: les persones i els valors de marca. Com petites accions poden aconseguir grans resultats.

CENTRE BIT
8 D’OCTUBRE DE 2020 / 19.30 H

ENTRADA LLIURE • AFORAMENT LIMITAT • INSCRIPCIONS incabusiness.org

octubre 8 @ 19:30
19:30 — 20:30 (1h)

Newsletter Image