ÁNGEL FERNÁNDEZ
3 D’OCTUBRE DE 2019 / 19.30 H · MUSEU DEL CALÇAT I DE LA INDÚSTRIA

Director General de TIRME, SA (1991-2012). President de MAC INSULAR SL (2002-2011). President d’AEVERSU (Associació Espanyola de Plantes Incineradores) fins a 2015. Vicepresident de CEWEP (Confederació Europea de Plantes Incineradores) fins a 2015. President d’Islambiente (des de 2002). Membre del Comitè de Coordinació del Club Europeu de Residus. Membre fundador i patró de l’Institut per a la Sostenibilitat dels Recursos. President de la Fundació per a l’Economia Circular d’Espanya. Professor del màster de gestió de residus de la Càtedra Ecoembes de la Universitat Politècnica de Madrid. Membre de Secot Balears. Professor de la Universitat Flacso de Quito (Equador).

L’ECONOMIA DEL FUTUR
Es tracta d’explicar que l’actual model econòmic (LINEAL) no pot assegurar el futur de la humanitat, i és imprescindible canviar-lo per un altre que aprofiti molt més els escassos recursos que tenim. Per a això s’està dissenyant un nou model econòmic mundial al qual s’ha denominat economia circular.

 


NILTON NAVARRO
7 DE NOVEMBRE DE 2019 / 19.30 H · CENTRE BIT

Mànager de mitjans socials i gestor de continguts d’InfoJobs, una de les principals referències a l’hora de cercar ocupació en línia al nostre país. Una marca que compta amb més d’un milió de seguidors a les xarxes socials.

COM POTENCIAR L’ENGAGEMENT A XARXES SOCIALS
Vols millorar el compromís amb les xarxes socials de la teva empresa? Les xarxes socials són una potent eina professional amb creixement exponencial tant a nivell personal com per a una empresa. En aquesta ponència de Nilton Navarro, especialista en màrqueting en línia, aprendràs a fer coses ordinàries de manera extraordinària per aconseguir els teus objectius. Coneixeràs noves experiències i solucions davant de situacions en què les receptes de sempre ja no funcionen.

 

 


NIEVES VILLENA
12 DE DESEMBRE DE 2019 / 19.30 H · MUSEU DEL CALÇAT I DE LA INDÚSTRIA

Economista, entrenadora (coach) i educadora financera. Conferenciant i formadora. Empresària.

FELICITAT ECONÒMICA. CLAUS PER POTENCIAR EL MAJOR VALOR DE LA TEVA EMPRESA, LES PERSONES
Les persones són el motor de creixement de les empreses. Sentit: volem empreses que aportin el màxim valor al món amb allò que fan, rendibles, productives i eficients. Per a això, necessitam que totes les seves àrees funcionin en equilibri. Posar el focus en l’ànima de les empreses: les persones que la formen, en les seves emocions i relacions, perquè hi treballin i hi visquin bé, és símptoma de cura i valoració i, com a conseqüència, de productivitat, millora i rendibilitat.

Compartir

Newsletter Image