DISSABTE 1 JULIOL

De 19 h a 23 h – Fireta LGTBIQ+. Claustre de Sant Domingo. Organització: Associació UNIC.

DILLUNS 10 DE JULIOL

19 h – Inauguració de l’exposició “Orgull per bandera 2.0”. Carrer Major. Organització: Associació UNIC.

20 h – “Musas del destape a favor del Orgullo”. Projecció de Me siento extraña. Dir.: Enrique Martí Maqueda. 87 min. Claustre de Sant Domingo.

DIMARTS 11 DE JULIOL

20 h – Inauguració de l’exposició “Interviu: la historia del colectivo LGTB a través de la revista más famosa de España”, a càrrec de Valeria Vegas. Claustre de Sant Domingo.

20 h – “Musas del destape a favor del Orgullo”. Projecció de Susana y el sexo. Dir.: César Vallejo. 52 min. Amb la presència de la guionista del film Valeria Vegas. Claustre de Sant Domingo.

DIMECRES 12 DE JULIOL

20 h – “Musas del destape a favor del Orgullo”. Projecció de Felpudo Maldito. Dir.: Josiane Balasko. 105 min. Amb la presència de l’actriu Victoria Abril. Claustre de Sant Domingo.

DIJOUS 13 DE JULIOL

20 h – DraBingo Tour 2023, edició especial Orgullosament Inca. Servei de barra i tapes. Claustre de Sant Domingo.

DIVENDRES 14 DE JULIOL

Festival ORGULLOSAMENT INCA 2023. Va per tu, ESTRELLA!

18.30 h Concentració al Quarter General Luque. 19 h Sortida de la rua des del Quarter General Luque pels carrers del centre fins a la plaça de l’Ajuntament. ACTUACIONS I XOUS A CÀRREC DE: Bárbara Rey, Sofia Cristo, Rosa López, Topacio Fresh, Eduardo Casanova, el Niño de Utrera, Killer Queen, Ariel Rec, Tito Deluxe, Pep Noguera, Stacy Lover, Mystica Vileila, Mortia Dickinsane, Joan Pons, Leonia Thorne.

Compartir

Newsletter Image