31a Trobada de pintores i pintors d’Inca

25 de setembre / CLAUSTRE DE SANT DOMINGO

 • 17.30 h Mostra de pintures
 • 19.00 h Conferència “Fusters i Ferrers d’Inca”, a càrrec de Miquel Pieras. Homenatge a Jaume Llompart Llompart (fuster) i a Miquel Munar Ramis (ferrer)

Del 22 al 24 d’octubre

 • Exposició de les obres presentades, acompanyades del catàleg corresponent

BASES REGULADORES DE LA 31a TROBADA DE PINTORES I PINTORS D’INCA

 1. Poden participar-hi totes les persones artistes de qualsevol nacionalitat i residència.
 2. Les obres presentades han de ser originals, anar degudament emmarcades i amb la fitxa tècnica correctament emplenada.
 3. El tema de les obres és l’entorn de la ciutat d’Inca. Si la temàtica triada és bodegó o natura morta, ha de ser realitzada a la plaça del Blanquer sota la supervisió dels membres del comitè.
 4. La mida de les obres ha de ser d’un mínim d’un 8 figura o similar i d’un màxim d’un 100 figura o similar.
 5. El marge d’execució de les obres serà del 20 al 25 de setembre. No s’admetrà cap obra realitzada fora d’aquest marge de temps o que el tema de la qual no sigui l’entorn d’Inca. Les teles s’han de segellar entres els dies 20 i 25 de setembre a l’Àrea d’Educació i Cultura de l’Ajuntament d’Inca (Claustre de Sant Domingo, av. de les Germanies, s/n).
 6. Les obres es presentaran el dia 25 de setembre al Claustre de Sant Domingo (av. de les Germanies, s/n), amb cavallet i amb la fitxa tècnica completa. Per a qualsevol dubte podeu cridar al tel. 871 914 500 de l’Àrea d’Educació i Cultura, en horari de 8.30 a 14 h o de 16 a 20 h, o al tel. 618 985 761 de l’AV Es Blanquer.
 7. Els dies 22, 23 i 24 d’octubre es farà una exposició de les obres presentades, acompanyades del catàleg corresponent. Es comunicarà a tots els participants el lloc de l’exposició.
 8. Les obres que no compleixin les normes anteriors no seran exposades. L’organització i l’Ajuntament d’Inca prendran les mesures adients per a la correcta conservació i seguretat de les obres presentades. Malgrat això, no es faran responsables dels possibles deterioraments o accidents de què puguin ésser objecte fins a la seva devolució. A partir de dia 25 d’octubre, les persones participants disposaran d’un termini de dos mesos per a la recollida de les obres, els dimecres, de 9 a 14 h, al Claustre de Sant Domingo. Les obres que no siguin recollides passaran al fons pictòric de l’AV Es Blanquer.

octubre 24 @ 12:00
12:00 — 13:00 (1h)

Newsletter Image