Estades esportives familiars 2023

ENTRADA.
Divendres 5 de maig, a partir de les 17 h.

SORTIDA. Diumenge 7 de maig, a partir de les 12 h.

RÈGIM.
Tot inclòs.

HABITACIONS.
Les habitacions seran d’una ocupació màxima com marca la graella (amb possible opció de bressol).

QUÈ INCLOU L’OFERTA?
Accés a totes les instal·lacions i els equipaments de l’hotel (miniclub, piscines exteriors, piscina interior, spa, gimnàs…); règim de tot inclòs des de l’entrada a l’hotel del divendres fins al dinar del diumenge (sis menjades: sopar de divendres, berenar-dinar i sopar de dissabte, i berenar i dinar de diumenge).

EQUIPS DE TÈCNICS/MONITORS.
La programació, la dinamització i la posterior execució de l’oferta esportiva adreçada als infants i adults és responsabilitat del Servei d’Esports, mitjançant el seu equip de monitors, juntament amb els animadors de l’hotel. Les activitats estan dirigides únicament als infants majors de 3.

PROGRAMACIÓ ESPORTIVA I D’ENTRETENIMENT.
Dissabte de 10 a 13 h i de 15.30 a 18.30 h, i diumenge de 10 a 13 h. S’enviarà el programa específic per correu electrònic una vegada inscrits. Activitats per a infants: tallers, gimcanes, contacontes, esports, jocs populars… Activitats per a adults: activitats dirigides; ritmes, step, aiguagim, tallers, spinning, Pilates… i molt més! Activitats familiars: gran joc i gimcana, i festa temàtica el dissabte a vespre.

DISPONIBILITAT.
50 habitacions.

RESERVA DE PLACES.
A les oficines del Servei d’Esports, amb els documents d’identitat de totes les persones ocupants. S’haurà de fer l’ingrés corresponent abans del dia 23 d’abril al compte bancari, el comprovant del qual s’adjuntarà amb la inscripció una vegada abonada la reserva. En cap cas es retornarà l’import d’aquesta.

MÉS INFORMACIÓ.
OFICINES DEL SERVEI D’ESPORTS (Piscines Municipals d’Inca). Carrer de Gabriel Alomar, s/n. Tel. 971 504 216 / 971 504 965. Horari de dilluns a dijous, de 9 a 14 h i de 16.30 a 19.30 h; divendres, de 9 a 14 h.

maig 5 @ 09:00
09:00 — 09:05 (5′)

Newsletter Image