Incabusiness 2020: Miguel Navarro

VI CICLE DE CONFERÈNCIES INCABUSINESS

MIGUEL NAVARRO. ON ÉS LA PASTA? VEN A CLIENTS AMB DINERS

Formador nacional de Level UP, escola de negocis per a autònoms, professionals i petits empresaris. Level UP està enfocada a generar un canvi real, útil i sostenible en els RESULTATS dels negocis, per a això utilitza una metodologia d’ensenyament accelerat, intensiva i integral, amb continguts exclusivament creats per generar grans resultats a nivell professional i personal en els empresaris de la petita i mitjana empresa. Level UP imparteix cursos i conferències a vuit províncies espanyoles, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida d’empresaris, emprenedors i autònoms.

Tots els empresaris tenen el mateix objectiu en els seus negocis, VENDRE MÉS. Al seu torn, tots els empresaris es troben amb el mateix problema en els seus negocis, VENDRE COSTA. Això provoca que qualsevol empresari que vulgui vendre més tingui 2 opcions: Baixar els preus dels seus productes o serveis, o… Aprendre de què depenen les vendes.

Si vols arribar lluny, només pots optar per la segona de les opcions.

El problema és que la major part de les vegades tenim por. Por al fet que una venda se’ns escapi quan la teníem a punt de tancar, i llavors és quan, ZAS, li fem l’última rebaixa per a poder tancar-la. La venda intel·ligent es tanca a llarg termini. L’empresari reeixit no pensa en AVUI, sinó en les repercussions de cada acció en els mesos futurs. I és aquí on resideix l’èxit de les empreses que creixen.

En aquesta conferència: Et mostrarem de quina empresa es tracta i quin ha estat la seva “cridanera” evolució. Aprendràs el principal error del món de les vendes. Descobriràs de què depenen les vendes i com aconseguir vendes d’imports alts. Entendràs a la perfecció com dur a terme aquest model en la teva empresa.

CENTRE BIT
3 DE DESEMBRE DE 2020 / 19.30 H

ENTRADA LLIURE • AFORAMENT LIMITAT • INSCRIPCIONS incabusiness.org

desembre 3 @ 19:30
19:30 — 20:30 (1h)

Newsletter Image