Incabusiness 2021: Eines cloud. Com treure’n profit

La informàtica en núvol (cloud) afecta moltes vessants de les nostres vides, però… què és exactament el Cloud? Qui hi ha al darrere? És segur? Com en puc treure profit professionalment?

Aprofundirem en aquestes qüestions de forma amena, amb dades interessants i exemples pràctics per al teu dia a dia.

ANTONI MORAGUES REQUIS
Informàtic des de fa més de 35 anys, he desenvolupat la meva carrera professional dins el sector tecnològic a empreses de diversos sectors. Fa més de 10 anys vaig reprendre (segon intent) el meu camí com a emprenedor, fundant empreses com Món Lògic Informàtica i Miríada Webs+Apps. Com a ferm defensor de l’associacionisme, em complau especialment ser un dels socis fundadors d’Empenta – Xarxa de Negocis i un dels associats del Cercle Mallorquí de Negocis.

Em vaig formar inicialment com a tècnic especialista en Informàtica de Gestió, que he anat complementant posteriorment amb diverses especialitzacions universitàries tècniques, com la de Gestió de Projectes Informàtics (UOC) i Direcció i Gestió de la Informació i les seves Tecnologies (UAH), i d’altres d’orientades a la gestió empresarial, com és l’especialització en Lean Management (UNIR).

Abans d’iniciar la meva singladura empresarial vaig ocupar diversos llocs com a responsable de Sistemes (Grup Abad – Minimax), responsable d’Infraestructura IT (Garden Hotels) i director de Sistemes (TBC Comunicaciones). La varietat de sectors empresarials que he conegut m’ha enriquit professionalment a l’hora de treballar amb els meus clients, atès que m’ha permès obtenir una visió complementària de les necessitats tecnològiques i dels diversos models de negoci.

DIMARTS 27 D’ABRIL 2021, 19.30h
Museu del Calçat i de la Indústria

Aforament limitat: 15 persones

abril 27 @ 19:30
19:30 — 20:30 (1h)

Newsletter Image