Urbana Inca 2021

Arquitectura i sostenibilitat

Dijous 21 d’octubre / 19.oo h / Fàbrica Ramis / Aforament limitat / Inscripcions fins a dia 18 a eventbrite.es


Xavier Ros harquitectes

Arquitectes

És un estudi d’arquitectura fundat l’any 2000 situat a sabadell, dirigit per quatre arquitectes associats: David Lorente Ibáñez (Granollers, 1972), Josep Ricart Ulldemolins (Cerdanyola del Vallès, 1973), Xavier Ros Majó (Sabadell, 1972) i Roger Tudó Galí (Terrassa, 1973).

Els quatre es varen llicenciar com a arquitectes a l’ETSA del Vallès, on Josep Ricart i Roger Tudó exerceixen com a professors. Xavier Ros exerceix de professor a l’ETSA de Barcelona.

També han estat convidats com a docents a diverses universitats europees i americanes. La seva obra ha merescut el reconeixement de diversos premis, tant per obra construïda com en concursos de idees, i la publicació en diversos mitjans. Hi han estat seleccionats per a diferents exposicions i convidats com conferenciants a esdeveniments tant nacionals com internacionals.

 

 

 


Pau Munar munarq

munarq

És un estudi d’arquitectes amb seu a Mallorca format per Rafel Munar i Pau Munar que se centra en la integració de l’arquitectura al paisatge, sempre intentant trobar noves idees sobre la tradició constructiva de l’illa.

“Intentam resoldre problemes complexos de la manera més directa i eficient. Estam profundament centrats en el respecte per la nostra terra i per això sempre pensam en una construcció sostenible que afecti en la menor mesura possible el nostre paisatge utilitzant materials naturals i mutacions favorables per al nostre entorn”.

 

 

 

 

 


 

octubre 21 @ 19:00
19:00 — 20:00 (1h)

Newsletter Image