COOPERATIVES I MICROCOOPERATIVES, COM FUNCIONEN

La cooperativa és una empresa d’economia social basada en els seus principis i valors cooperatius. Les cooperatives de treball associat conjuguen al temps professionalitat, flexibilitat i participació. Representen un model d’empresa en què els objectius econòmics i empresarials s’integren amb altres de caràcter social. S’aconsegueix, així, un creixement econòmic basat en l’ocupació, l’equitat social i la igualtat.

MALENA RIUDAVETS

Vicepresidenta de la Confederació Espanyola de Cooperatives de Treball Associat (COCETA), consellera de Cooperatives Europe, presidenta de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears, presidenta de la Federació de Cooperatives de les Illes Balears i presidenta de la cooperativa d’ensenyament CIDE.

CATIBEL DE LA FUENTE

Mestra d’educació primària, va arribar al cooperativisme l’any 1982 formant part del grup de persones d’una de les primeres cooperatives d’ensenyament de Mallorca, a la qual treballà fins a l’any 2014. Durant els anys de docència va participar activament en la difusió del cooperativisme, com a consellera del Consell Rector de la UCTAIB i presidint ADECOOP, l’Associació de Dones Empresàries Cooperativistes de les Illes Balears.

10 JUNY / 20.00 H

XERRADA EN DIRECTE A youtube.com/ajuntamentinca

Compartir

Newsletter Image