Que el Servei de Medicina de l’Esport s’instal·li a Inca és el compromís que ha adquirit la directora insular d’Esports Margalida Portells amb el batle Virgilio Moreno i el tinent de batle d’Esports Gori Ferrà durant una reunió a l’Ajuntament. “És una reivindicació històrica, ja que des de la comarca no es compta amb aquest Servei i els nins i nines s’han de desplaçar a Palma”, ha declarat Ferrà. La intenció de la institució insular és que el Servei estigui més a l’abast dels ciutadans.

Reunio_CdM

Per la nostra banda, el compromís d’Inca és posar a la disposició del Consell de Mallorca un local abans de final d’any per poder establir el Servei de Medicina esportiva a la ciutat”, ha declarat Virgilio Moreno. Dit Servei s’adreçarà a tots els infants i joves que practiquen activitat física i esport, des dels grups d’iniciació fins als de setze anys. A més, duen a terme una tasca de prevenció de malalties i lesions relacionades amb la pràctica de l’esport, i la detecció els casos de risc cardiovascular i prevenció la mort sobtada mentre es practica l’esport.

En l’actualitat el Servei de Medicina de l’Esport té 8 centres de revisió comarcal a tot Mallorca, però queden sense servei les zones del Raiguer i del Pla. La posada en marxa del centre a Inca podria pal·liar aquesta situació. “La situació geogràfica de la nostra ciutat pot ser molt avantatjosa per a les dues comarques”, ha dit Moreno.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image