L’Ajuntament d’Inca s’ha adherit a la campanya “L’Hora del Planeta”, una iniciativa mundial impulsada per WWF que convida a apagar els llums entre les 20.30 i les 21.30 hores d’aquest dissabte 28 de març, per tal de conscienciar de la importància de la lluita contra el canvi climàtic i la preservació de la biodiversitat.

La proposta d’aquest dissabte és omplir els balcons i les finestres de la nostra ciutat amb milers de flaixos per recordar que, enguany des de casa, les persones seguim connectades i conscienciades de la necessitat de tenir cura de la casa de tots i totes: la Terra. A les 20.30 h, apaga el llum, surt al balcó i envia aquest missatge amb l’aplicació “Linterna Morse” del mòbil: APAGA EL LLUM, TOT ANIRÀ BÉ.

I també us proposam que mireu el documental Nuestro planeta: nuestra responsabilidad, disponible gratuïtament a https://www.ourplanet.com/es/video/our-planet-our-business.

Més informació a: https://www.horadelplaneta.es i a https://www.horadelplaneta.es/morse-la-naturaleza-desde-las-ventanas-mensaje-esperanza-la-hora-del-planeta.

#HoraDelPlaneta

Compartir

Newsletter Image