Qüestionari Agenda Inca 2030

QÜESTIONARI DE PARTICIPACIÓ PER DEFINIR L’AGENDA INCA 2030

L'Ajuntament d'Inca està liderant l'elaboració d'una agenda urbana, denominada Inca 2030, que l'ajudi a proposar el model de ciutat al qual volem arribar en un futur pròxim, així com una estratègia d'actuació per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible.

Ens ajudes? Estam impulsant un procés totalment obert i participatiu per tal de poder conèixer l’opinió de tots els inquers i les inqueres.

Completar aquest qüestionari no et portarà més de 5 minuts. Gràcies per la teva col·laboració! És imprescindible que tots i totes posem de la nostra part per aconseguir anar avançant i millorant com a ciutat.
3. Dels següents aspectes valora entre 1 (gens important) i 5 (màxima importància) com creus que afecten Inca a curt i mitjà termini:


ACTIUS I OPORTUNITATS3. Dels següents aspectes valora entre 1 (gens important) i 5 (màxima importància) com creu que poden ajudar Inca a millorar com a ciutat i atreure talent:


PROTECCIÓ DE DADES. De conformitat amb les normatives de protecció de dades li facilitem la següent informació del tractament: Responsable: AJUNTAMENT D ́INCA. CIF: P0702700F. Domicili: plaça d ́Espanya, 1 - 07300 Inca (Illes Balears). Direcció electrònica: protecciodedades@ajinca.net. Finalitats del tractament: mantenir una relació comercial i enviament de comunicacions de productes o serveis. Legitimació: obligació legal del responsable i consentiment de l’interessat si escau. Destinataris de cessions: Administracions Públiques competents per al compliment d’obligacions legals. Drets que li assisteixen: accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició. Més informació del tractament: https://incaciutat.com.

Newsletter Image