A l’avinguda del General Luque a la intersecció amb els carrers dels Sabaters i el Puig de Massanella s’ha col·locat de manera provisional una rotonda. Aquesta iniciativa s’emmarcarà dins l’apartat d’inversions sostenibles que s’aprovà a la darrera sessió del Ple d’Inca per a millores dels carrers.

Rodona General Luque

Per dur a terme la feina, s’ha contractat una empresa per pintar les marques vials corresponents, i les divisions s’han reforçat amb estructures de plàstics de dos colors, per tal que els conductors percebin la nova estructura. Mentrestant, des de l’Àrea de Mobilitat, estudiaran diàriament la fluïdesa del pas dels vehicles. “Es tracta d’una zona conflictiva segons els tècnics de la Policia Local, i creiem que amb aquesta rotonda es podria arreglar el problema, però abans amb una estructura provisional hem volgut estudiar si, realment, és una solució i la ubicació més adient”, ha explicat Àngel García, tinent de batle d’Inversions. En breu també es pintarà el pas de vianants que creuarà l’avinguda General Luque entre els carrers de Consell i el Puig de Massanella.

D’aquesta manera, durant unes setmanes, des de l’Àrea de Mobilitat es recolliran dades per emetre un informe definitiu sobre la necessitat d’aquesta infraestructura durant els pròxims 2 mesos. De moment, del que es té constància és de l’alta afluència de vehicles pel fet que es tracta d’una entrada principal al nucli urbà i, a més a més, intervé en una de les vies d’accés a la zona del polígon industrial.

Per part dels agents locals també s’estudiarà la manera de combinar la part de trànsit rodat amb el pas de vianants, ja que és una zona que combina part comercial i part residencial. “Creiem que ben aviat podrem donar una resposta satisfactòria a una demanda històrica de veïns i empresaris d’aquesta part d’Inca”, ha comentat la regidora de Mobilitat, Antonia Triguero. Paral·lelament es mirarà com tot plegat pot afectar les places d’estacionament. Més endavant, si els informes són positius, es licitarà l’obra per a la instal·lació definitiva de la rotonda.

Per altra banda, des de la Policia Local, el pròxim dimecres es realitzarà un simulacre de pas per diferents carrers de Crist Rei Nou. La intenció és descongestionar la zona perquè el trànsit dels camions d’abastiment del supermercat de la zona provoca molts incidents. Així es comprovarà la ruta que sigui més indicada per als vehicles pesants.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image