Divendres 5 d’octubre

Exposició: “PONI, Artworks 2005/2018”. Del 5 al 31 d’octubre. Artista: Pere Salvà. Lloc: sala U del Claustre de Sant Domingo. Hora: 20 h.

Teatre: IOD (Internet Obsessive Disorder). Lloc: Casal de Cultura (c. d’en Dureta, s/n). Hora: 21 h.

Dissabte 13 d’octubre

Ballada de Sant Lluc. Lloc: plaça de l’Ajuntament. Hora: 20 h. L’organitza: Cofre Antic.

Dimarts 16 d’octubre

Conferència de les visites guiades: “El call d’Inca”. A càrrec de Guillem Alexandre Reus Planells. Lloc: Capella de la Fundació es Convent. Hora: 19.30 h.

Dimecres 17 d’octubre

Inauguració d’”INCART” a sa Pobla. Lloc: Can Planes. Hora: 19 h.

Dijous 18 d’octubre

EXPOSICIÓ DE LA XXVIII TROBADA DE PINTORS DE L’AV ES BLANQUER. Del 18 d’octubre al 20 de novembre. Lloc: Can Janer. Hora: 20 h. Horari de visites: dijous d’11 a 13 h i de 18 a 20 h, dissabtes de fira de 17 a 20 h i diumenges de fira d’11 a 13 h i de 17 a 20 h.

Divendres 19 d’octubre

PRESENTACIÓ DELS VOLUMS GUANYADORS DELS PREMIS LITERARIS PARE COLOM 2018: Llibre de les calitges, de Miquel Sbert (narrativa), Boscana, de l’autora Laia Llobera (poesia) i Absència, de Ramon Pros i Fanny Ferran (teatre). Lloc: sala de conferències del Claustre de Sant Domingo. Hora: 20.30 h.

Dissabte 20 d’octubre

Visita guiada: El call d’Inca. A càrrec de Guillem Alexandre Reus Planells. Punt de partida: plaça de l’Ajuntament. Hora: 10 h.

PRESENTACIÓ DELS VOLUMS GUANYADORS DELS PREMIS LITERARIS PARE COLOM 2018 A PALMA 2018: Llibre de les calitges, de Miquel Sbert (narrativa), Boscana, de l’autora Laia Llobera (poesia) i Absència, de Ramon Pros i Fanny Ferran (teatre) i  Lloc: Llibreria Embat. Hora: 12 h. L’organitza: Editorial Lleonard Muntaner.

Presentació del llibre Passatges de Pere Bonet i espectacle de teatre. Lloc: Casal de Cultura. Hora: 20 h.

Divendres 26 d’octubre

Contacontes: Això era i no era… va de rondalles. A càrrec de Catalina Contacontes. Lloc: Biblioteca Municipal del Claustre. Hora: 18 h.

Dimarts 6 de novembre

Conferència de les visites guiades: “Possessions d’Inca”. A càrrec de Pere Rayó Bennàssar. Lloc: Capella de la Fundació es Convent. Hora: 19.30 h.

Divendres 9 de novembre

Inauguració de l’exposició del l’Arxiu i Museu de l’Educació. Lloc: sala de vidre i sala d’exposicions. Hora: 19 h.

CONCERT PREGÓ DEL DIJOUS BO. Pregó; a continuació concert a càrrec d’una formació de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears i l’Orfeó l’Harpa d’Inca. Lloc: església de Santa Maria la Major. Hora: 20 h.

Dissabte 10 de novembre

Visita guiada: Possessions d’Inca. A càrrec de Pere Rayó Bennàssar. Punt de partida: estació d’Enllaç (tren). Hora: 10 h.

Diumenge 11 de novembre

Mostra: LES ARRELS DE LA NOSTRA VIDA (REVETLLA D’INCA). Lloc: Claustre de Sant Domingo. Hora: 18 h.

Dilluns 12 de novembre

PRESENTACIÓ DEL SEGELL HOMENATGE A MOSSÈN GARCIAS PALOU en el marc de la “XL Exposició Filatèlica d’Inca Dijous Bo 2018”. Lloc: Centre Parroquial de Santa Maria la Major. Hora: 20 h.

ESPECTACLE: EL MERCAT DE LES ÀNIMES. Lloc: plaça de toros d’Inca. Hora: 21.30 h.

XII CONCURS DE DIBUIX DIJOUS BO DE L’ASSOCIACIÓ FILATÈLICA D’INCA. Per a nins d’entre 8 i 10 anys. Informació: Bartomeu Aloy – 615 230 270. Amb la col·laboració de les escoles d’Inca.

Del 12 al 15 de novembre

XL EXPOSICIÓ FILATÈLICA DIJOUS BO 2018. DEDICADA A MOSSÈN GARCIAS PALOU. Exposició dels dibuixos participants al XII Concurs de Dibuix i Col·leccionisme de l’Associació Filatèlica d’Inca. Inauguració: dia 12 de novembre a les 20 h. Mata-segells: dimarts dia 13 de 10 a 13 h. Lloc: Centre Parroquial de Santa M. la Major (c. de la Sirena). Horari exposició: dimarts de 10 a 13; dimecres, Dijous Bo, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Clausura: dijous 15 a les 20 h. La FEBASOFI i el Grup Filatèlic Mallorquí i Menorquí atorgaran la Medalla de Plata al Mèrit Filatèlic al Sr. Eduardo Perales Morillas de Sant Llorenç des Cardassar.

Dimarts 13 de novembre

LLIURAMENT DEL PREMI DIJOUS BO. Lloc: Casal de Cultura. Hora: 20.30 h.

Dimecres 14 de novembre

LLIURAMENT DEL PREMI I INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DEL IX CERTAMEN D’ARTS PLÀSTIQUES DIJOUS BO 2018. Del 14 de novembre al 7 de desembre. Lloc: Sa Quartera Centre d’Art. Horari: de dilluns a divendres de 17 a 20 hores; dijous i dissabte de 10.30 a 13.30 hores.

Divendres 23 de novembre

XIX JORNADES D’ESTUDIS LOCALS D’INCA. Presentació i ponència inaugural a càrrec del Dr. Manuel Calvo Trias, Doctor en Prehistòria i professor de la UIB: “Mirant-se al mirall: el turisme arqueològic a les Illes Balears. Entre el desig i la realitat.” Lloc: Casal de Cultura. Hora: 20 h.

Dissabte 24 de novembre

XIX JORNADES D’ESTUDIS LOCALS D’INCA. Presentació de les comunicacions i cloenda. Lloc: Casal de Cultura. Hora: de 9 a 14 h.

Divendres 30 de novembre

Contacontes: Contes d’animalets, animalius i animalons. A càrrec de Bàrbara Dalià. Lloc: Biblioteca del Claustre. Hora: 18 h.

Divendres 30 de novembre

Teatre: Bombers. A càrrec d’El Somni Produccions. Lloc: Casal de Cultura. Hora: 21 h. Amb el patrocini del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca.

Dimarts 11 de desembre

Conferència de la visita guiada: “Del lloc dels Fabrers al gran Son Bordils”. A càrrec de Lluís Gómez-Pujol. Lloc: Capella de la Fundació es Convent. Hora: 19.30 h.

Divendres 14 de desembre

Pompeu Fabra, jugada mestra. Activitat destinada als grups de batxillerat. Lloc: Casal de Cultura. Hora: 11 h.

Inauguració de l’exposició sobre el Centre Joan XXIII, a càrrec d’Inès Llompart. Dates: del 14 de desembre de 2018 al 10 de gener de 2019. Lloc: Sala de vidre del Claustre de Sant Domingo. Hora: 20 h.

Teatre: La classe, a càrrec d’El Somni Produccions. Lloc: Casal de Cultura. Hora: 21 h. Amb el patrocini del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca.

Dissabte 15 de desembre

Visita guiada: “Del lloc dels Fabrers al gran Son Bordils”, a càrrec de lluís Gómez-Pujol. Lloc: cases de Son Bordils. Hora: 10 h.

Compartir

Newsletter Image