Aquest acte, al qual s’esperen més de 800 inscrits, servirà per recaptar fons en la lluitar contra el càncer de mama

Aquest divendres dia 6 de juny esport i solidaritat es tornaran a donar la mà a Inca. En aquest cas serà amb motiu de l’esdeveniment “Camina per la dona“, que enguany arriba a la seva segona edició amb la voluntat d’incrementar de forma important la participació.

La iniciativa consisteix en un recorregut urbà de 5 km que es podrà cobrir caminant o fent running i que tendrà com a sortida i arribada el Poliesportiu Mateu Cañellas. Per damunt de tot pretén ser una gran festa solidària d’esport, en la qual no hi haurà limitacions d’edat ni de sexe.

Si a la primera edició es varen reunir més de 600 persones, enguany s’aspira a superar els 800 inscrits. El preu de les inscripcions és de 3 euros. Aquestes es podran realitzar a les oficines de l’MAF o en els comerços acreditats els propers dies o mitja hora abans de l’inici de la carrera al mateix Poliesportiu. Els 500 primers inscrits tendran dret a un obsequi.

Tot el que es recapti es destinarà a l’Associació Auba, que treballa en favor de les dones afectades pel càncer de mama de Mallorca.

Avui la regidora d’Esports, Catalina Coll, acompanyada per altres responsables municipals ha presentat l’esdeveniment, ha explicat que “amb aquest acte el que volem és, d’una banda, promocionar la pràctica de l’esport al municipi i els hàbits de vida saludable”.

D’altra banda, “volem estar al costat de les persones i entitats que fan feina pels altres i per tenir una societat més justa i millor. És el cas de l’Associació Auba, que treballa amb les dones afectades pel càncer de mama i que es mereix tot el nostre suport”.

Catalina Coll ha destacat de forma especial la implicació en aquesta iniciativa dels comerciants inquers. Fins a 180 establiments diferents col·laboren aportant regals per al sorteig que es realitzarà després de la caminada entre totes les persones participants.

Coll ha animat a tots els inquers i les persones de fora d’Inca que s’animin el proper dissabte i s’acostin al Poliesportiu Mateu Cañellas a prendre part en aquesta gran festa.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image