El batle d’Inca, Rafel Torres, i la consellera d’Administracions Púlbiques, Núria Riera, s’han reunit avui per pactar una línia de col·laboració mútua per tal de facilitar els tràmits burocràtics als ciutadans.

Per a la realització de certs tràmits davant el Govern o l’Ajuntament necessiten prèviament haver aconseguit determinada documentació davant altres administracions. A partir d’ara Ajuntament i Govern crearan un espai de col·laboració virtual pel qual qualsevol de les dues administracions podrà sol·licitar i obtenir de forma automàtica aquests documents com ara: certificats d’empadronament, certificats de famílies nombroses i d’altres. D’aquesta manera els ciutadans s’estalviaran temps i guanyaran en comoditat.

Govern i Ajuntament formaran part d’una plataforma conjunta que coordinarà el transvasament d’aquestes dades i sempre a través de funcionaris qualificats i habilitats per a aquesta tasca.

D’altra banda, la consellera Riera ha informat el batle Torres dels diferents fons dels quals disposa el Govern per ajudar els ajuntaments en matèria de seguretat ciutadana. Així mateix, ha indicat que enguany i com a novetat hi haurà una petita partida per donar suport a les agrupacions de Protecció Civil.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image