L’Ajuntament d’Inca i Esment han signat un conveni de col·laboració per a la cessió de l’ús d’un espai en el parc del Serral de les Monges. Gràcies a aquest acord les persones del centre de dia d’Esment Inca podran gestionar un dels horts urbans municipals i desenvolupar-hi activitats agrícoles durant la setmana.

«Estam molt contents de poder signar aquest conveni de col·laboració amb Esment Inca i contribuir a facilitar un nou espai amb moltes possibilitats a les persones del centre de dia d’Esment. Estam convençuts que aquest acord serà beneficiós per a ambdues parts i que els usuaris aprendran molt amb la gestió d’un hort», assenyala la regidora de Medi Ambient Helena Cayetano.

Així doncs, un dels principals objectius del Conveni és promoure una nova activitat que permeti a les persones no només aprendre a cultivar productes ecològics i de proximitat, sinó també impulsar la participació social i generar vincles amb la comunitat. A més a més, des d’Esment Inca tenen previst fomentar en un futur nous cursos de formació en agricultura urbana en aquest espai.

Finalment, cal recordar que l’Ajuntament d’Inca ja va cedir durant el 2023 una parcel·la dels horts urbans a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Inca per a un programa terapèutic de promoció de l’autonomia personal.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image