L’Ajuntament precintarà i multarà les parades diürnes i nocturnes que es muntin al carrer sense llicència els dies 13 i 14 coincidint amb la fira

L’Ajuntament d’Inca muntarà un dispositiu especial de vigilància i actuació per lluitar contra venda il·legal coincidint amb el Dijous Bo. El batle, Rafel Torres, ha donat ordre a les regidories de Policia i de Promoció Econòmica que organitzin el dit servei després d’haver detectat que enguany poden proliferar aquestes parades sense cap tipus de permís.

Un grup de funcionaris municipals acompanyats per un agent de Policia en cada cas realitzaran rondes de vigilància des del dimecres al matí fins al dijous a vespre per tal de detectar totes aquelles parades que no tenen els permisos necessaris per a la seva activitat al carrer. Es farà un especial incís en els llocs de begudes i de menjar al carrer.

Amb aquesta finalitat s’estudiarà ara la contractació temporal d’alguns policies més per ampliar el dispositiu complet del Dijous Bo en matèria de trànsit i seguretat ciutadana i, a la vegada, donar cobertura a aquestes noves actuacions.

En el cas que es trobi alguna parada en situació irregular es procedirà al seu precintament i a la imposició de la corresponent sanció econòmica.

El batle Torres ha manifestat que “la finalitat d’aquest dispositiu serà la de fer complir la normativa municipal i, a la vegada, protegir el comerç inquer que funciona normalment pagant els corresponents imposts i amb els permisos legals”.

Aquestes actuacions s’afegeixen a la vigilància contra el botellot que s’ha duit a terme els darrers anys, sobretot a la zona centre, després que s’aprovàs una ordenança que prohibeix aquesta activitat al carrer.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image