L’Ajuntament d’Inca posa en marxa una sala d’estudi al Casal de Joves sa Fàbrica. El nou espai comptarà amb mobiliari, endolls i connexió sense fils a internet per tal de satisfer les necessitats dels estudiants. Aquesta zona estarà disponible tots els dissabtes de 16 a 21 hores per tal de cobrir l’horari que no es pot tenir a les sales del claustre de Sant Domingo. «A través de l’Oficina d’Atenció al Jove hem rebut nombroses peticions, sobretot d’universitaris, perquè als dissabtes horabaixes no tenien un lloc habilitat per preparar els exàmens; així que, la nova prestació farà front a aquesta mancança», ha explicat el regidor de Joventut, Sebastià Oriol.

Actualment, el servei de Biblioteca Municipal, al claustre de Sant Domingo, disposa d’una sala d’estudi que està oberta de dilluns a divendres de 8.30 a 21 hores i els dissabtes de 8.30 a 13.30 hores. I els mesos de juliol i setembre, l’horari és de dilluns a divendres de 8.30 a 21 hores; mentre el mes d’agost està tancat. El nou espai té l’objectiu de poder donar un millor servei als estudiants. «Amb el personal que tenim destinat a la Biblioteca podem fer front, només, als horaris actuals; ara, al Casal de Joves sa Fàbrica ens servirà de prova pilot per tal de mesurar la necessitat real», ha explicat Oriol.

Cal recordar que a l’Oficina d’Atenció al Jove els usuaris podran trobar tota la informació sobre els recursos destinats a adolescents de què disposen a la ciutat. Tots els joves podran acudir personalment al Casal de Joves, on s’ha creat una zona d’informació oberta de dilluns a divendres amb atenció presencial. Paral·lelament, l’àrea de Joventut ha posat en marxa el web somjovesinca.net per oferir informació sobre les entitats que treballen directament amb joves i esdeveniments que poden interessar al col·lectiu.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image