El batle de Palma José Hila s’ha reunit avui a l’Ajuntament amb el batle d’Inca Virgilio Moreno. A la trobada també ha estat present el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma Joan Ferrer. Durant la reunió, s’ha acordat redactar i firmar un nou conveni entre Palma i Inca pel qual es milloraran les condicions dels ciutadans d’Inca en relació amb l’ús de servei de transport de l’EMT. “Estam molt satisfets perquè aquest acord suposarà que més dels nostres ciutadans podran gaudir d’avantatges a Palma, i continuarem amb la política de promoció del transport públic”, ha declarat Moreno. Actualment hi ha un conveni vigent pel qual els inquers poden gaudir d’alguns descomptes en el servei d’autobús municipal de Palma.

Reunió batle Palma - batle Inca
Una de les demandes dels ciutadans i ciutadanes de la capital del Raiguer és que no poden recarregar les targetes de l’EMT a Inca. Per aquesta raó, a la trobada també s’ha avançat la possibilitat d’establir punts específics. A més, s’ha parlat de la possibilitat que en poc temps que l’Ajuntament d’Inca pugui imprimir aquestes targetes.

Per altra banda, el batle d’Inca Virgilio Moreno ha sol·licitat assessorament a l’Oficina Antidesnonament de Palma amb l’objectiu de crear-ne una de similar a Inca. “Volem avançar en aquest aspecte, i la millora manera és prendre exemple d’un servei que funciona i que és demandat; per això a través de futurs contactes podrem concretar l’establiment d’un servei permanent a Inca”, ha comentat Moreno.

Ambdós batles han acordat mantenir reunions periòdiques a partir d’ara amb l’objectiu de millorar progressivament els serveis als ciutadans.

 

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image