S’ha construït un accés nou des del carrer dels Teixidors a la carretera MA-13A. Es tracta d’un projecte que té com a principal objectiu millorar la mobilitat d’una zona del polígon industrial de Can Matzarí que quedava tancada al trànsit. «Des de l’Ajuntament s’ha cregut necessari, amb un acord amb tots els propietaris de la zona, realitzar aquesta intervenció que garanteix una fluïdesa que afectarà l’accessibilitat dels transports i els usuaris d’aquesta part del polígon, a la vegada que restarà trànsit a altres accessos», ha explicat el batle d’Inca, Virgilio Moreno.


L’obertura del nou accés s’ha realitzat gràcies a un conveni urbanístic amb una empresa del polígon industrial. El pressupost de l’obra ascendeix a 53.186 euros i ha tengut un temps d’execució de dos mesos. Els treballs han consistit en la creació d’una entrada en el marge a la carretera MA-13A, a la mitjana amb el carrer dels Teixidors. S’ha fet una adequació del paviment, alhora que s’ha modificat la trajectòria de la rotonda existent. També, s’ha realitzat la dotació de serveis de la zona.

Aquesta actuació està inclosa dins les tasques prèvies al desenvolupament de l’ART Façana d’Inca, amb la intenció de definir el model de ciutat del futur. La intenció municipal és dissenyar una ordenació territorial de caràcter paisatgístic a més d’urbanística. La zona afectada suposa una extensió d’un terç del nucli urbà i comprèn des de l’antiga carretera d’Alcúdia fins a l’entrada des de la carretera de Lloseta, al llarg de la ronda de Migjorn. Per al municipi, es tracta d’una oportunitat per desenvolupar la via d’entrada al municipi.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image