L’Ajuntament d’Inca ha sol·licitat al Consell de Mallorca que allargui el termini d’exposició pública del projecte de construcció de la Ronda Nord de la ciutat. En principi aquest termini expira el proper dia 26 del proper mes. El consistori inquer ha demanat a la institució insular que atorgui un altre mes de termini per tal de facilitar a tots els afectats la consulta del projecte i la presentació de les al·legacions que considerin oportunes.

Des de l’Àrea d’Urbanisme es vol expressar que s’ha adoptat aquesta mesura després de comprovar que, atès l’abast del projecte i el nombre de propietaris afectats, el termini inicial podia quedar-se curt. De la mateixa manera ja en ple s’havia sol·licitat la possibilitat de donar més temps de consulta als afectats.

L’Ajuntament continuarà oferint tota la informació a la casa consistorial mitjançant un tècnic a tots els ciutadans que s’hi acostin. Així mateix, també es poden consultar els plànols a través de la web del Consell de Mallorca i de la de l’Ajuntament www.incaciutat.com

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image