Les obres de construcció de la rotonda del camí Vell de Muro han començat aquest dimarts, tendran una durada estimada de quatre mesos i comptaran amb un pressupost de 719.675,10 euros, segons ha anunciat aquest dimarts el Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca. En concret, està prevista la construcció d’una rotonda en l’encreuament de la carretera Dt.-3240 d’Inca a Sineu amb el camí Vell de Muro, una via que forma part d’un itinerari ciclista molt sol·licitat.

A l’acte han acudit la presidenta del Consell de Mallorca Catalina Cladera, el batle d’Inca Virgilio Moreno, el conseller insular de Mobilitat i Infraestructures Iván Sevillano, la directora insular d’Infraestructures Olga Martínez, el regidor d’Urbanisme Andreu Caballero i la regidora de Serveis María del Carmen Oses.

“Es tracta d’una obra molt reivindicada per molts de sectors del nostre municipi, sobretot des de la Cooperativa Pagesa, que des de fa anys demanen una solució, perquè és una carretera que té molt de trànsit”, ha explicat Virgilio Moreno, batle d’Inca.

L’objectiu d’aquesta intervenció és millorar la seguretat per a tots els usuaris de la carretera. La nova rotonda comptarà amb dos carrils d’entrada i un de sortida per la Dt.-3240, i un de sortida i entrada pel camí Vell de Muro. A més, se suavitzarà un tram de 300 metres de la Dt.-3240 en direcció Sineu per donar més visibilitat en l’encreuament, i es dotarà la nova intersecció d’un sistema de drenatge connectat al de la carretera d’Inca-Sineu. La rotonda també inclourà nous punts d’enllumenat, tots LEDs de baix consum.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image