La Comissió Municipal de Cultura d’Inca va aprovar escollir Maria Mercè Puig i Viñeta  i Rafel Ferragut i Bonafé com a Premi Dijous Bo 2019, d’entre les candidatures que s’hi presentaren. Ara el Ple de l’Ajuntament d’Inca ha ratificat la proposta dels guardons, que reconeixen aquelles persones, entitats o institucions que hagin duit a terme una activitat en benefici de la societat inquera o que hagin destacat de forma rellevant per la seva aportació al progrés de la ciutat.

De les diferents propostes presentades, la Comissió ha seleccionat Maria Mercè Puig i Viñeta per la seva encomiable tasca dinamitzadora sociocultural efectuada des de la seva arribada a Inca, ara fa més de 35 anys. Puig va ser la impulsora del Club Esplai s’Estornell i presidenta del GEDEM (Grup d’Esplai de Mallorca) del 1990 al 1993, a més de membre destacat de l’OCB d’Inca i la seva presidenta del 1994 al 1998. Finalment, cal destacar que Mercè Puig fou la primera presidenta de la Fundació Cultural es Convent, des del 2007 fins al 2012.

En el cas de Rafel Ferragut i Bonafé, rep aquest guardó per la seva important trajectòria al capdavant de l’empresa familiar i l’Auditòrium de Palma. Ferragut ha realitzat al llarg de tota la seva vida una tasca molt important per promocionar i promoure la cultura. L’any 2016 va ser nomenat “Ciutadà Europeu”, guardó que entrega l’Associació de Ciutadans Europeus de Balears, entre altres motius, per haver contractat importants esdeveniments musicals de tot Europa.

L’entrega del Premi Dijous Bo es realitzarà dia 12 de novembre a les 20.30 hores, en el marc de la setmana gran de la fira de les fires. L’acte es durà a terme, un any més, en el Casal de Cultura.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image