L’empresa inquera Miríada ha estat l’escollida per desenvolupar el marketplace de comerç local, gràcies a un acord entre l’Ajuntament d’Inca i les tres principals associacions comercials i empresarials de la ciutat. D’aquesta manera, el consistori inquer col·laborarà en la posada en marxa d’aquesta plataforma en línia, denominada inca.propdetu.com, que neix amb la finalitat de promoure el comerç de proximitat del municipi i potenciar la digitalització a les empreses locals. Per la seva banda, l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca, Activa’t Inca i Empenta seran els principals responsables de seleccionar i acompanyar els primers usuaris d’aquesta eina virtual.

“Des de l’Ajuntament ens hem mantingut en contacte permanent amb les principals associacions de la ciutat amb l’objectiu de treballar conjuntament en la reactivació de l’economia del municipi i impulsar tots plegats aquesta plataforma digital que potenciï, promogui i promocioni els comerços locals”, explica el batle  d’Inca Virgilio Moreno.

Així doncs, les associacions triaran un total de 50 negocis d’Inca que tendran accés de manera gratuïta a la plataforma digital durant el present any. D’aquesta manera els petits comerciants tendran el suport dels responsables de les associacions, que els guiaran i assessoraran en el desenvolupament del seu negoci en el mercat web (marketplace), actuant com a mentors del projecte.

“Aquesta plataforma és una demanda històrica del teixit comercial de la ciutat, que donada la situació actual s’ha hagut de desenvolupar de manera urgent. Tot i això, la nostra prioritat és potenciar sempre el comerç de proximitat i l’experiència propera de comprar al comerç local”, assenyala el regidor d’Economia Local i Promoció de la Ciutat Miguel Ángel Cortés.

Inca.propdetu.com estarà a l’abast de tots els comerciants i petites empreses d’Inca. “És important recalcar que la plataforma de venda en línia està també disponible per a les empreses, siguin de serveis, distribució o altres sectors, i els ajudarà a promoure els seus serveis de manera digital i tenir més visibilitat, alhora que es converteix en una excel·lent  oportunitat d’avançar en matèria d’innovació”, detalla la regidora d’Empresa i Innovació María José Fernández.

L’empresa de programació i informàtica Miríada serà la responsable de comercialitzar aquest marketplace, que estarà disponible a mitjan mes de juny.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image