El vicepresident Yllanes i el batle Moreno han presentat avui la signatura del conveni de colĀ·laboraciĆ³ per dinamitzar el centre comercial de la ciutat.

La conselleria de TransiciĆ³ EnergĆØtica i Sectors Productius del Govern de les Illes Balears i lā€™Ajuntament dā€™Inca han signat un conveni de colĀ·laboraciĆ³ per impulsar el comerƧ del centre de la capital del Raiguer, i promoure Inca com a centre comercial a cel obert. Lā€™objectiu dā€™aquest acord Ć©s desenvolupar conjuntament actuacions per potenciar el comerƧ local i de proximitat, aixĆ­ com iniciatives que millorin les competitivitats dels comerciants.

Lā€™import total del conveni ascendeix a 14.000 euros que es destinaran a dur a terme actuacions per al foment i promociĆ³ de lā€™activitat comercial del municipi. ā€œEl nostre objectiu Ć©s comptar amb el suport i la implicaciĆ³ dels principals comerƧos de la ciutat, per crear i promoure conjuntament iniciatives que identifiquin i promocionin el centre de la ciutat i els seus establiments com a centre comercial a cel obert. Entre tots i totes hem de sumar esforƧos per consolidar aquest projecte i atreure visitantsā€, explica el batle dā€™Inca Virgilio Moreno.

Per la seva part, el vicepresident i conseller del Govern de les Illes Balears Juan Pedro Yllanes ha assenyalat que ā€œels projectes de cel obert estan emmarcats dins el nostre Pla de ReactivaciĆ³ de l’Activitat Comercial i EconĆ²mica dels municipis. Potenciam aixĆ­ el comerƧ de proximitat i els centres urbans, al mateix temps que diversificam l’activitat econĆ²mica. Per aixĆ² es fa feina per poder firmar convenis amb el mĆ xim nombre de municipis de les quatre illesā€.

Dā€™aquesta manera, grĆ cies a la signatura del conveni per promocionar Inca com a centre comercial a cel obert, es desenvoluparan diferents campanyes per promocionar les botigues de la ciutat i els avantatges de comprar als comerƧos locals. En aquest sentit, es realitzaran tambĆ© campanyes concretes per impulsar el comerƧ de proximitat, per exemple durant les rebaixes, els mesos dā€™estiu o el Nadal.

De forma paralĀ·lela, lā€™Ajuntament organitzarĆ  tallers, cursos i jornades formatives especialitzades, adreƧades al sector comercial i restauradors. A mĆ©s a mĆ©s, es desenvoluparan actuacions que suposin el foment de la presĆØncia a Internet i les xarxes socials del sector comercial local, aixĆ­ com el foment del comerƧ electrĆ²nic. Finalment, si les circumstĆ ncies ho permeten, es preveu tambĆ© la realitzaciĆ³ dā€™activitats dā€™animaciĆ³ en espais pĆŗblics per dinamitzar la zona comercial i el centre de la ciutat.

ā€œInca reuneix totes les condicions per posicionar-se com a centre comercial a cel obert. ExcelĀ·lent zona per a vianants; comerƧos propers amb una atenciĆ³ personalitzada, que ofereixen productes de qualitat a bon preu; i una bona oferta de restauraciĆ³, fan dā€™Inca un municipi ideal per venir a comprarā€, destaca el regidor de ComerƧ Miquel Ɓngel CortĆ©s.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image