L’Ajuntament d’Inca ha desenvolupat durant els darrers mesos una campanya per impulsar el marketplace inca.propdetu.com i promocionar les botigues de proximitat. Concretament, s’han sortejat setmanalment vals regal per valor de 50 euros, els quals es podien bescanviar en els diferents establiments del municipi que són membres d’aquesta plataforma digital.

Així doncs, aquesta iniciativa de promoció del comerç local ha comptat amb la participació de més de 30 establiments d’Inca, que ja formen part de l’aparador virtual inca.propdetu.com. D’altra banda, s’han inscrit en els diferents sorteigs més de 700 persones, de les quals 10 han resultat guanyadores dels vals. Entre els establiments triats per bescanviar el premi es troben, entre d’altres, Joan Marc Restaurant, Ópticas Florida, OneS, Ca’s Sereno, Heymo o Suro.

Pel que fa als resultats, cal destacar també que durant el període que ha estat en marxa la promoció s’han produït més de 9.000 visualitzacions de productes a la plataforma inca.propdetu.com. “La finalitat d’aquesta actuació era donar a conèixer aquesta plataforma digital i, d’aquesta manera, potenciar, promoure i promocionar el comerç local i els establiments de proximitat”, explica el regidor de Comerç, Miguel Ángel Cortés.

En aquest sentit, cal recordar que l’Ajuntament d’Inca va posar en marxa la plataforma de venda en línia, inca.propdetu.com, el passat mes de maig, amb la col·laboració de les associacions comercials i empresarials del municipi. Així doncs, aquesta plataforma va néixer amb l’objectiu de promoure el comerç de proximitat del municipi i potenciar la digitalització a les empreses locals d’Inca. “Una de les nostres prioritats és potenciar sempre el comerç de proximitat i l’experiència propera de comprar al comerç local, sigui de manera presencial o virtual”, recalca el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image