Lā€™Ajuntament dā€™Inca commemora, un any mĆ©s, el 8M, Dia Internacional de la Dona, amb un programa especial dā€™activitats que sā€™han dissenyat des de lā€™Espai de Dones Inca. Ā«Com cada any, ja tornam a ser al 8 de marƧ i des de l’Ajuntament d’Inca reivindicam la igualtat real i efectiva entre homes i dones amb tot un seguit dā€™actes per a tots els pĆŗblics. El 8 de marƧ, un dia per reivindicar, 365 dies per posar en prĆ cticaĀ», ha assenyalat la regidora dā€™Igualtat MarĆ­a del Carmen Oses.

La penjada de la banderola commemorativa d’aquesta data per part de representants de totes les forces polĆ­tiques del consistori a la faƧana de lā€™Ajuntament ha servit per donar el sus a la programaciĆ³ especial dels actes que se celebren avui amb motiu del Dia de la Dona.

A continuaciĆ³, mĆ©s de 2.500 joves dels centres escolars dā€™Inca han pres part en una marxa escolar des de la plaƧa dā€™Espanya fins al Poliesportiu Mateu CaƱellas. AllĆ , uns 500 alumnes han participat en una diada amb jocs i tallers en quĆØ sā€™han treballat temĆ tiques relacionades amb la igualtat dā€™oportunitats.

Enguany, el Quarter General Luque ha estat lā€™escenari de la lectura del Manifest a cĆ rrec de CCOO i UGT. Avui horabaixa, a les 19 hores, se celebrarĆ  el concert “Elles i la mĆŗsica”, a cĆ rrec del Cor de Dones de Sant Francesc d’Inca.

La programaciĆ³ commemorativa del 8M continua la segĆ¼ent setmana amb visites amb perspectiva de gĆØnere al Museu del CalƧat i la IndĆŗstria, un cicle de contacontes, la conferĆØncia Ā«Lā€™educaciĆ³, la llavor de la pauĀ» impartida per Nadia Ghulam, i el correfoc Ā«Dona FocĀ» a cĆ rrec de Bruixes de Mallorca, entre altres moltes activitats.

El programa complet del Dia Internacional de la Dona es pot consultar a la web de lā€™Ajuntament:Ā incaciutat.com.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image