L’Ajuntament d’Inca ha arribat a un acord amb la guia turística Mallorca Runaway Guide per distribuir mitjançant l’aplicació mòbil informació d’interès sobre la ciutat. La iniciativa ha estat presentada pel batle Virgilio Moreno, el regidor de Turisme Jaume Tortella, Gabriel Campins CEO de l’empresa turística i Mar Nicolau, portaveu de l’associació Activa’t Inca. Els continguts ja estan disponibles per tal que qualsevol usuari de l’aplicació els pugui consultar. “Aquesta és una nova passa per facilitar l’arribada de visitants al nostre municipi, aquest cop a una eina que està disponible en 10 idiomes: castellà, català, alemany, anglès, francès, italià, rus, noruec, japonès i portuguès”, ha explicat Tortella.

Runaway

L’objectiu principal per part del consistori és oferir informació útil que pugui arribar a un màxim de gent que estigui interessada a viatjar a Mallorca o que ja es troba a l’illa i vol visitar llocs d’interès. “A més, actualment, la guia Mallorca Runaway compta amb més de 70.000 descàrregues i més d’un milió de visualitzacions de pantalla, fet que donarà gran visibilitat a Inca”, ha esmentat Campins. També el que resulta interessant per a l’Ajuntament és la difusió de l’agenda d’actes de la ciutat, perquè permetrà donar a conèixer a un gran públic esdeveniments de tot tipus. Cal subratllar que aquesta aplicació és l’única que conté realitat augmentada, gestió de rutes i funciona 100 % offline. “Des de l’Àrea de Turisme es treballa, actualment, a diferents fronts per tal d’anar posant bases per a la promoció efectiva del municipi”, ha comentat Moreno.

Per altra banda, mitjançant l’acord, les empreses d’Inca podran participar a l’aplicació amb uns descomptes sobre el servei i s’inclouran a l’agenda d’actes.

Compartir

Newsletter Image