Les obres hauran d’estar enllestides en 12 setmanes i suposaran una despesa de 371.790 euros més IVA

L’Ajuntament d’Inca ja ha adjudicat les obres per crear el nou Casal d’Entitats Ciutadanes en un dels pavellons del Quarter General Luque. La Junta de Govern ha resolt avui que l’empresa Construccions Mulet Campins executi dites obres amb un termini de 12 setmanes.

El pressupost de contracta serà de 371.790 euros més IVA. A més, l’empresa adjudicatària ha realitzat la millora d’instal·lar un ascensor amb capacitat per a vuit persones. De la mateixa manera l’empresa ha posat a disposició de l’Ajuntament un total de 41.000 euros per realitzar millores diverses en el transcurs de les obres

L’edifici és un element catalogat del complex del Quarter, per la qual cosa les obres hauran de respectar els elements protegits i la seva estructura.

El projecte preveu deixar aquest espai com un edifici modern i multifuncional, on es traurà el màxim rendiment als seus 1.000 metres quadrats. S’ha de tenir en compte que les obres inclouran la realització de tots els serveis bàsics d’electricitat, serveis, climatització i llanterneria. A més, es realitzaran els envans interiors i les separacions noves d’espais, i es preservaran els sostres tradicionals de l’immoble.

La proposta de l’Ajuntament preveu crear una planta baixa amb una desena de despatxos, l’ús dels quals se cedirà a diferents entitats cíviques. També s’hi habilitaran uns grans banys i uns espais de magatzem.

A la primera planta s’ha pensat crear quatre grans sales multifuncionals que podran usar-se per a reunions de tot tipus, conferències, cursos i xerrades.

Amb dita intervenció l’Ajuntament aconseguirà donar una sortida a un conjunt d’entitats d’Inca que precisaven un espai urgent en aquests moments.

Les obres es finançaran amb part del superàvit registrat per l’Ajuntament enguany i que es destina a un conjunt d’inversions de millora de la ciutat.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image