L’Ajuntament d’Inca ha aprovat avui en Junta de Govern dues propostes d’adjudicació per a l’asfaltatge d’un paquet de carrers d’Inca, per una part, i per al condicionament de dos camins rurals, per l’altra.

L’asfaltatge de carrers el durà a terme l’empresa Amer e Hijous per un total de 120.000.460 euros més IVA. L’empresa haurà de realitzar millores per valor de 6.390 euros més IVA.

La millora de camins rurals l’executarà Obras y Pavimentaciones Man per 119.586 euros i també haurà d’efectuar millores per valor de 7.414 euros més IVA.

En tots dos casos les obres tendran un termini d’execució d’un mes.

Els carrers afectats corresponen a la major part de les barriades d’Inca. Així s’actuarà en la totalitat dels carrers d’Antoni Bestard, Bernat Metge, Joanot Colom, la Perla, Torrent de Cantabou i Triquet.

D’altra banda, es duran a terme intervencions en aquests trams: Antoni Fluxà, entre els carrers de Ramon Llull i el Tren; Antoni Torrandell, entre l’avinguda de les Germanies i Rafel Albertí; Juníper Serra, entre la Gran Via de Colom i el carrer de Miquel Mir; en Palmer, entre el carrer de la Glòria i Santa Maria la Major; Santiago Rusiñol, entre els carrers de Francesc de Borja Moll i Lloseta.

Així mateix, es faran dos trams des de la plaça del Blanquer que són continuació dels carrers de Joanot Colom i Rafel Albertí. En total s’asfaltaran uns 9.000 metres quadrats de paviment.

Els criteris seguits a l’hora d’escollir els carrers i camins on realitzar la intervenció han estat bàsicament els de tenir en compte el grau de degradació del paviment i, en segon lloc, el trànsit que suporten o el servei que donen als veïns.

S’ha de recordar que en bona part dels casos només es realitzaran actuacions als trams més degradats i no a la totalitat del carrer.

En relació amb els camins rurals, els asfaltats seran un tram important del camí Vell de Costitx i un altre del camí Vell de Sencelles. Es preveu asfaltar quasi 15.000 metres quadrats de camins.

Compartir

Newsletter Image