El projecte inclou més de 200 establiments i pretén reforçar la imatge del centre per a vianants i les grans avingudes

L’Ajuntament d’Inca, la Cambra de Comerç i PIMECO han unit esforços per promocionar el petit comerç local en un ambiciós projecte denominat “Inca Shopping Area”.

El batle, Rafel Torres, el president de la Cambra de Comerç, Lluis Roses i el president de PIMECO, Bernat Coll, han presentat aquest projecte que ja s’ha començat a implantar.

La idea de la que es parteix és reforçar Inca com a destinació comercial tenint en compte un entorn urbà accesible i confortable i per lluitar contra la competència de Palma com a gran centre comercial.

Amb aquest objectiu s’ha delimitat una àrea d’influència que es denomina eix comercial urbà d’Inca que inclourà més de 200 comerços que es coordinaran per fer feina de forma conjunta en matèria de promoció.

Aquesta àrea estarà definida pel centre per a vianants incloent el circuit format pels carrers Jaume Armengol, Murta, Born i voltants de la plaça d’Orient. També hi entraran grans carrers com les avingudes de Reis Catòlics i d’Alcúdia i el primer tram de General Luque.

El projecte preveu la col·locació de senyalística nova a les entrades de la ciutat i dins el nucli urbà per tal d’atreure a més visitants. Aquesta actuació es realitzarà de forma immediata i resta pendent de que el Consell de Mallorca autoritzi la col·locació de les tanques als punts sol·licitats a les carreteres.

La següent actuació que es durà a terme serà la geolocalització a google maps de tots els comerços adherits i inclosos dins l’eix comercial. També es durà a terme una enquesta a tots els comerciants adherits referent a la situació del comerç i les possibilitats de realitzar actuacions conjuntes. El mateix es farà amb els consumidors per conèixer de primera mà la seva opinió i les seves preferències.

El pressupost total del projecte puja a 18.000 euros incloent l’aportació que fa l’Ajuntament.

Aquest projecte s’emmarca dins el Pla integral de suport a la competitivitat del comerç minorista 2013 del Ministeri d’Economia.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image