Es presenta “Viu Nadal al carrer”, que inclou desenes d’activitats, el trenet i una campanya a xarxes socials

Viu Nadal al carrer“, aquest és el lema amb què es promocionarà Inca i el petit comerç inquer durant aquestes festes. L’Ajuntament d’Inca i les diferents entitats i plataformes que agrupen el petit comerç fan pinya i un front comú per promocionar els botiguers.

Aquest és el missatge que s’ha volgut transmetre durant la presentació de la campanya que ha comptat amb la presència del batle, Rafel Torres; la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Tarragó; i representants de les patronals PIMECO, AFEDECO, de l’Associació de Comerciants d’Inca i de la plataforma comercial Slowshopinca.

La campanya de Nadal tendrà diferents vessants. Per una part, l’Ajuntament ha previst un programa que inclou més de quaranta activitats repartides fins passat festes.

La regidora Tarragó ha indicat que en aquest programa s’inclou circ, contacontes, cavalcades, teatre, pallassos i molt més. Tarragó ha destacat que es mantindrà el trenet de Nadal gràcies a l’esponsorització privada per part de l’empresa Juguettos i que els tiquets es podran aconseguir quan es facin compres al petit comerç.

L’Associació de Comerciants d’Inca ha aportat dos grans esdeveniments al programa. D’una banda, la desfilada de moda Looks de festa que se celebra dia 15 i on els comerços inquers mostraran pentinats i vestits de festa per a aquestes celebracions.

D’altra banda, també s’organitza una cursa de Pares Noel el proper dia 20 a migdia al centre de la ciutat.

Així mateix, PIMECO i AFEDECO, amb la col·laboració de l’Ajuntament, intensificaran durant les festes la campanya de promoció de la Targeta Més Tres.

Amb aquesta iniciativa tots els clients del petit comerç obtenen un descompte automàtic del 3 % que s’acumula en forma de punts que després poden bescanviar als comerços.

En tercer lloc, es desenvoluparà una intensa campanya de promoció del petit comerç en xarxes socials. La plataforma Slowshop ha dissenyat una campanya en línia a la qual farà interactuar als clients del petit comerç per ajudar a promocionar els establiments.

A canvi se sortejaran regals com tauletes (tablets), càmeres fotogràfiques, vals de compra o també una jornada de compres a Inca per valor de 500 euros.

El batle, Rafel Torres, ha mostrat la seva satisfacció pel fet que hi hagi tantes persones que vulguin sumar per defensar el petit comerç inquer, “un sector econòmic estratègic a la nostra ciutat. Sumar totes aquestes propostes ens fa més forts i, per tant, que puguem arribar a més gent”.

Torres ha recalcat que a “Inca tenim un petit comerç proper, competitiu, amb un tracte personal, que ofereix qualitat i bon preu. Tenim un espai per a vianants fantàstic. Tenim uns cellers i restaurants extraordinaris, i també aparcament al cor de la ciutat. Ho tenim tot perquè la gent véngui a comprar per aquestes festes. Aquesta és la crida que feim”.

Compartir

Newsletter Image