El programa preveu més de 60 treballs, que s’afegiran als 200 que ha fet el consistori els darrers mesos

L’Ajuntament d’Inca i l’IBISEC, dependent de la Conselleria d’Educació, fan feina conjuntament en un complet pla d’actuacions destinat al manteniment dels diferents centres escolars públics de la ciutat. Aquest pla respon a les peticions fetes per les APIMA i direccions dels centres després de les dues reunions mantingudes amb responsables municipals.

El primer tinent de batle i regidor d’Urbanisme, Felip Jerez, i el director de l’IBISEC, Mateu Sunyer, han tengut avui una reunió de feina amb els tècnics municipals per coordinar les actuacions que s’han de realitzar als diferents centres. L’Ajuntament té computades un total de 61 iniciatives diferents que s’han de dur a terme en els propers mesos als col·legis Miquel Duran i Saurina, Ponent, Llevant i al Centre de Professorat.

D’aquestes invervencions 8 correspondrien a l’IBISEC. Entre elles es troben per exemple revisió d’instal·lacions elèctriques, de sistemes d’aires condicionats, reparació de goteres, tancaments, reparació de cobertes o paviments i un tendal.

Des de l’IBISEC s’ha comunicat que es traslladaran les peticions de forma urgent a la Conselleria i que en 15 dies es tindrà una resposta de totes les que es poden dur a terme de forma urgent, així com els seus terminis d’execució.

De les restants 53 obres una quarantena s’executaran amb el personal i mitjans propis de l’Ajuntament, i per a la resta s’hauran de contractar empreses externes.

Entre les obres es troben substitucions de vidres i portes, reparació de barreres, col·locació de passamans, aparcaments de bicicletes, millores d’aixeteria o canvi de rajoles a diferents espais. També es preveu efectuar diferents repintades d’aules i espais varis, millorar algun tancament exterior i tasques de jardineria.

Aquestes feines complementen les més de 200 actuacions diferents de manteniment que ha duit a terme l’Ajuntament al llarg del curs a les diferents escoles.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image