Aquests dies se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, destinada a conscienciar la població en la necessitat de fomentar el reciclatge i reduir la producció de residus. Amb aquesta finalitat demà Ajuntament i Mercat Cobert organitzaran de forma conjunta la iniciativa “Vine al Mercat Cobert amb el teu carretó”.

Durant tot el matí dos tècnics que col·laboren actualment amb l’Àrea de Medi Ambient informaran a tots els clients que acudeixin al Mercat Cobert de la importància d’usar envasos i bosses reutilitzables per fer la compra.

Tots aquells ciutadans que duguin el seu propi carretó, cistell o bossa reutilitzable rebran una papereta per entrar a un sorteig de quatre vals de compra, cada un amb un valor de 20 €, per adquirir productes a les parades del Mercat Cobert d’Inca. També s’oferiran consells útils per reduir la generació de residus a l’hora de fer la compra.

L’activitat proposada pretén ser un “reforç” positiu per a la ciutadania que fa ús del seu carretó/cistell/bossa reutilitzable per la seva contribució a la prevenció en la generació de residus quan va a fer la compra al Mercat Cobert d’Inca.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image