L’Ajuntament hi preveu la participació de més de 1.000 persones
Aquest divendres, dia 5 de juny, esport i solidaritat es donaran la a Inca. Arriba la tercera edició de Camina per la Dona, un esdeveniment plenament consolidat que aspira de nou a batre tots els rècords de participació. La iniciativa és senzilla i persegueix fomentar els hàbits saludables alhora que consicenciar en un problema social i de salut tan important com el càncer de mama.El batle Rafel Torres i la regidora d’Esports Catalina Coll han presentat avui la caminada amb el suport d’Isabel Oliver, presidenta de l’Associació Auba, en benefici de qui anirà la recaptació de la Caminada. Aquesta entitat fa feina en favor de les dones afectades per càncer de mama.Novament es realitzarà un recorregut urbà de 5 quilòmetres que es podrà cobrir caminant i que tendrà com a sortida i arribada el Poliesportiu Mateu Cañellas. Per damunt de tot pretén ser una gran festa solidària d’esport, en la qual no hi haurà limitacions d’edat ni de sexe.A la primera edició s’hi varen reunir més de 600 persones, i a la passada foren més de 1.000 els inscrits. Enguany s’apira a superar una altra vegada tots els rècords de participació. El preu de les inscripcions és de 3 euros.Aquestes es podran realitzar a les oficines de l’IMAF, les Piscines Municipals, el Poliesportiu Mateu Cañellas i en els comerços acreditats. També es podran formalitzar mitja hora abans de l’inici de la carrera al mateix Poliesportiu. Els 1.000 primers inscrits tendran dret a un obsequi.

La regidora d’Esports Catalina Coll, acompanyada per altres responsables municipals, ha presentat l’activitat i ha explicat que “amb aquest acte el que volem és, per una part, promocionar la pràctica de l’esport al municipi i els hàbits de vida saludable”.

Per un altre costat, “volem estar al costat de les persones i entitats que fan feina pels altres i per tenir una societat més justa i millor. Aquest és el cas de l’Associació Auba, que treballa amb les dones afectades pel càncer de mama i que es mereix tot el nostre suport”.

Catalina Coll ha destacat de forma especial la implicació en aquesta iniciativa dels comerciants inquers. Fins a quasi un centenar d’establiments diferents hi col·laboren aportant regals per al sorteig que es farà després de la Caminada entre tots els participants.

Per la seva banda, el batle Rafel Torres ha insistit que “aquestes iniciatives ajuden a donar a conèixer una malaltia que ha deixat de ser un tabú i que afecta moltes dones”.

Compartir

Newsletter Image