L’oferta municipal d’oci estival registra 380 inscrits enguany

Donar una sortida d’oci als joves d’Inca durant els mesos d’estiu i una solució per a les famílies que fan feina durant les vacances escolars. Aquesta és la doble finalitat que persegueix l’Esportiueig 2014, l’oferta d’oci juvenil que l’Ajuntament d’Inca organitza i que enguany ha batut tots els rècords superant els 380 inscrits. Això suposa un increment del 20 % en la matrícula respecte del passat any.

La tinenta de batle, Rosa Tarragó, i la regidora d’Esports, Catalina Coll, han visitat avui el Poliesportiu Mateu Cañellas, que és el centre d’operacions que alberga la major part de les activitats.

L’Esportiueig dóna cobertura a infants des dels 3 fins als 16 anys. El 80 % de la demanda, però, es concentra en els menors de 13 anys. Els serveis d’Esportiueig es divideixen en diferents grups. A part dels grups generals hi ha Esportiueigs centrats en esports concrets com ara el futbol o el tennis.

També compta amb molta acceptació l’Sportsummer, una iniciativa en la qual els infants practiquen l’anglès durant les hores en què romanen fent activitats amb els monitors. Tant l’Esportiueig de futbol com l’Sportsummer arriben el 2014 a la segona edició. De fet, enguany s’han habilitat fins a 20 places més que el passat any.

El servei ordinari es realitza de 9 a 13 hores, si bé existeix un servei de guarderia des de les 7.30 del matí. A més, hi ha un torn d’horabaixa i menjador, de forma que els nins poden perllongar la seva estada fins a les 17 hores. El preu que s’abona per setmana és de 35 euros.

Al programa per als infants, s’hi ha d’afegir també l’Esport Actiu adreçat als adults, i que inclou diferents activitats dirigides a un preu de 40 euros.

Des de l’Ajuntament, la regidora Coll ha expressat la seva satisfacció per l’increment en la matrícula, que ve a demostrar que es tracta d’un servei imprescindible per a moltes famílies.

A més, ofereix totes les garanties i dóna tranquil·litat als pares perquè saben que els seus infants estaran ben atesos i realitzaran activitats sanes.

L’Esportiueig clourà la seva activitat el 13 de setembre.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image