Es convoca als aspirants que han superat el 2n. exercici a la realització del tercer exercici de la fase d’oposició el dia 25 de setembre de 2018 a les 10 hores al Centre de Professors d’Inca (CEP).

Per motius d’espai, el segon exercici consistent en un qüestionari tipus test es realitzarà el dia 11 de setembre de 2018 a les 10 h al Centre de Professors d’Inca, CEP, ubicat al carrer Mestre Antoni Torrandell 59.

Es convoca els aspirants que han de realitzar el segon exercici consistent en un qüestionari tipus test el dia 11 de setembre de 2018 a les 10 h a la Biblioteca municipal del Claustre de Sant Domingo.

Es convoca els aspirants que han de realitzar el primer exercici consistent en la prova de coneixements de llengua catalana per no haver acreditat documentalment el nivell B1 de català el dia 25 de juliol de 2018 a les 9.45 h a la sala de plens de l’Ajuntament.

Convocatòria i bases per a la cobertura interina d’una plaça d’auxiliar de Biblioteca i la posterior creació d’un borsí d’aquesta categoria

Compartir

Newsletter Image