Les obres duraran dos mesos i tenen com a finalitat aconseguir major seguretat per a vianants i vehicles

L’Ajuntament ha començat les obres de reforma viària de l’avinguda de Jaume II, que representaran una millora notable en diferents aspectes.

Així, per una banda, suposarà una millor connectivitat en matèria de trànsit amb tots els carrers del voltant de l’avinguda. Per altra banda, se cerca alentir la velocitat dels vehicles per tal de guanyar en seguretat incloent l’ús de la via per part dels vianants que travessen a peu. A més, es crea una nova zona d’estacionament lateral i es deixa la zona preparada amb una reserva d’espai per al futur carril de bicicletes. En total es crearan més d’un centenar de nous llocs d’estacionament.

Els operaris han començat les feines per a la construcció de les sis illetes centrals que ajudaran a donar més seguretat als vianants i enllaçaran amb els carrers de Miquel Bisellach i Menorca en el primer cas, amb Campanet i Cabrera en el segon, i amb els Jocs i el camí de Son Bennàssar en tercer lloc.

L’actuació afecta des de la rotonda d’accés cap a l’avinguda dels Reis Catòlics fins a l’accés a l’Institut Berenguer d’Anoia. El projecte suposa una inversió de 120.894 euros i el termini d’execució de les obres és de dos mesos.

Compartir

Newsletter Image