La celebració del Dia del Llibre es retarda una setmana enguany per fer-hi participar els escolars, que en aquests moments es troben de vacances

El centenari del Teatre Principal d’Inca serà l’eix central de les celebracions de la Festa del Llibre a Inca. El programa, que s’allargarà fins al 3 de maig, enguany té com a novetat destacada el fet de retardar una setmana la celebració del Dia del Llibre, que tradicionalment es du a terme el 23 d’abril coincidint amb la festivitat de Sant Jordi.

El programa comença demà amb un contacontes i amb la presentació del volum corresponent a les XIV Jornades d’Estudis Locals d’Inca. Després, entre el 28 d’abril i el 3 de maig se celebrarà un Mercadet de Llibres de Segona Mà a la Biblioteca del Claustre de Sant Domingo. En les mateixes dates es duran a terme visites guiades a la Bibiloteca per part dels escolars d’Inca. Amb aquestes activitats, a part d’intentar fomentar els hàbits de lectura entre els més joves, es pretén donar a conèixer un espai com la biblioteca.

El 30 d’abril es realitzarà la Festa del Llibre amb la plaça d’Espanya com a centre de les activitats amb el mercat de llibres i flors durant tot el dia. Enguany hi participaran fins a 8 llibreries d’Inca i quatre floristeries.

Així mateix, es manté el costum de dur a terme lectures al carrer per part dels diferents centres educatius d’Inca. En aquesta edició les lectures versaran sobre textos teatrals amb motiu de la celebració del centenari del Teatre Principal. El mateix matí hi haurà un contacontes i l’horabaixa, una representació teatral, per acabar amb el lliurament dels premis literaris de la Festa del Llibre 2014.

En aquest programa també participen altres entitats. Així la Fundació Es Convent, la llibreria Espirafocs i l’IES Berenguer d’Anoia també duran a terme activitats paral·leles.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image