Més de trenta artistes exposaran obres fins al 21 de juny

Incart arriba enguany a la seva vuitena edició incorporant encara novetats per renovar el seu format i fer-lo més atractiu. Així s’ha posat de manifest a la presentació del certamen que es durà a terme aquest dissabte, dia 31, i en el qual exposaran més d’una trentena d’artistes en les disciplines més dispars. Les exposicions s’allargaran fins al 21 de juny.

El Claustre de Sant Domingo ha acollit aquesta cita artística amb la presència del batle Rafel Torres, la regidora de Cultura Maria Payeras, els comisasris Antoni Garreta i David Campaner, i una representació dels artistes participants.

Com a novetats en aquesta edició es troba la incorporació del miniteatre a través del grup Idealogia, que oferirà petites representacions incloses a la ruta d’Incart com pot ser al Claustre de Sant Domingo o Sa Quartera Centre d’Art, entre d’altres.

La segona novetat és la creació d’un mercat d’art que s’ubicarà a la plaça d’Espanya, on es podran contemplar gravats, ceràmica, obres de petit format i peces de disseny de diferents grups i artistes individuals.

La darrera novetat d’aquesta edició es troba a la festa de cloenda que tindrà lloc el 21 de juny a partir de les 20.30 h al Museu del Calçat i de la Pell. Una festa on es pretén congregar a tots els artistes participants tant en aquesta com en les passades edicions, així com apropar de nou al públic l’art.

El resultat final d’Incart és el fruit d’un intens treball entre l’associació Inquietart i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament per tal d’aconseguir una mostra plural en la qual es donen cita el major nombre de disciplines possibles.

Incart en reunirà de clàssiques com la pintura o escultura passant per performance, videoinstal·lacions fins a arribar al miniteatre o la música.

Per tant, tots els ingredients estan disposats per fer una passejada nocturna per la ciutat d’Inca a través d’un itinerari fluid en el qual es trobaran programades les diferents activitats perquè el públic pugui gaudir viatjant per l’art.

A més, per aconseguir un major ambient als carrers, diferents bars del centre de la ciutat disposaran de tapes i exposicions. Així mateix, els cellers disposaran d’un menú especial per poder comentar la vetllada i gaudir de la seva gastronomia.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image