El certamen Incart, que enguany complirà la seva VIII edició, es retardarà finalment enguany una setmana respecte de la data prevista.

Inicialment s’havia previst dur a terme la data d’inauguració de les exposicions el proper dia 23 de maig, a les 20 h.

No obstant això, aquesta data coincideix amb el tancament de la campanya de les eleccions europees. Amb aquest motiu a Inca se celebren actes de dos partits polítics a dos espais diferents. A més, un d’ells és el Claustre de Sant Domingo, que ha estat reservat amb aquesta finalitat i que és un dels espais centrals de les exposicions d’Incart.

Davant aquesta situació l’Àrea de Cultura ha decidit conjuntament amb Inquietart, entitat coorganitzadora, passar Incart al dia 31 de maig.

La mesura ha estat presa atenent a dos criteris: per una banda, al fet de no poder disposar d’un espai emblemàtic com el Claustre de Sant Domingo, i per l’altra, a la coincidència amb actes electorals, que farà deslluir aquest certamen i llevar-li atenció i públic.

En l’edició d’enguany participaran una trentena d’artistes que exposaran a una quinzena d’espais públics i privats diferents.

Compartir

Newsletter Image