Arriba el bon temps i les ganes de fer vida al carrer, i també apareix de nou la necessitat de cuidar-se un poc més físicament i estèticament. Partint d’aquesta premissa l’Associació de Comerciants d’Inca i l’Ajuntament d’Inca han organitzat per a aquest dissabte el “Mercat primaveral Cuida’t!”.

Avui el batle, Rafel Torres, la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Tarragó, i el president de l’Associació de Comerciants d’Inca, Pep Nicolau, han presentat aquesta iniciativa que reunirà més de 20 comerços a la plaça d’Espanya. Entre les 10 del matí i les 20 hores aquests establiments promocionaran els seus productes en un moment en què tenen especial demanda.

Entre els participants es troben perruqueries, herboristeries, tendes de moda, estètiques, òptiques i totes aquelles relacionades amb el benestar i la imatge.

Segons ha aclarit Pep Nicolau, no es tracta d’una fireta d’oportunitats amb preus rebaixats, sinó que cada comerç oferirà els seus millors productes.

En aquest projecte l’Associació de Comerciants s’ha encarregat de tota la coordinació, mentre que l’Ajuntament ha promocionat la fireta a mitjans i xarxes socials, i aporta la infraestructura de les parades necessàries.

Per la seva banda, el batle, Rafel Torres, ha assenyalat que aquestes iniciatives donen ambient al carrer i promocionen Inca com el centre comercial que és, “on els que ens visiten poden trobar bon servei, varietat de producte, qualitat i preus interessants”. Torres també ha destacat la bona oferta gastronòmica del municipi.

Torres ha avançat que enguany se celebrarà de nou el Dijous Gros el proper 8 de maig, que serà una altra ocasió per promocionar Inca.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image