El cartell guanyador del concurs ha estat elaborat per l’empresa inquera Neoprint i té el lema “Inca teva” amb un niu com a element central

L’espot oficial protagonitzat per nins d’Inca que conviden a “la fira de les fires” té un toc divertit i distès

El Dijous Bo 2013 ja encalenteix motors a 15 dies de la seva celebració. L’Ajuntament ha presentat avui el cartell guanyador del concurs convocat per cinquè any consecutiu i també l’espot oficial que ja es mou des d’ahir vespre per Internet.

El batle, Rafel Torres, la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Tarragó, i l’autor del cartell, José Antonio Vidal de l’empresa Neoprint, han presentat avui oficialment la imatge i el vídeo del Dijous Bo.

El cartell ha estat escollit enguany entre 38 propostes diferents presentades no només de Mallorca, sinó de tot l’Estat, sota el lema “Inca, ciutat d’acollida. Inca, ciutat oberta”. Per primera vegada una empresa d’Inca s’ha emportat el guardó valorat en 500 euros.

L’autor del cartell ha destacat que la idea principal es va gestar amb el joc de paraules “Inca teva” com a símbol que la ciutat esdevé un lloc a on concorre molta gent el dia del Dijous Bo. José Antonio Vidal ha indicat que, per tal de representar aquest concepte, va escollir la imatge del niu com a element aglutinador i també com a recordatori de l’origen pagès de la fira, ja que hi trobam molts tipus d’animals diferents.

Vidal ha comentat que s’ha intentat aplicar un format molt modern i minimalista a la composició i disseny final del cartell.

El batle Torres ha felicitat el guanyador per la seva originalitat i simplicitat, per ser una proposta neta amb un missatge que arriba clarament i fàcilment a qui el mira, i “que simbolitza el que preteníem, que al Dijous Bo hi cap tothom i que és un moment en el qual Inca es posa a l’abast de tots els ciutadans de Mallorca i de fora”.

Torres també ha presentat el vídeo oficial, elaborat “amb recursos limitats, però amb un missatge molt clar i amb molta il·lusió”. L’espot converteix una quinzena de nins en protagonistes i convida a tots els presents a “la fira de les fires” vestits amb diferents oficis que signifiquen tot allò que és Inca. Segons Torres “reflecteix l’esperit i l’essència del Dijous Bo”.

El vídeo està penjat al canal Youtube de l’Ajuntament des d’ahir vespre i en tan sols unes hores ha rebut prop de 1.000 visites gràcies a la seva difusió a través de les xarxes socials i de la web www.dijousbo.es.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image