L’Ajuntament, al costat d’aquesta iniciativa social i comercial

L’Associaciació de Venedors del Mercat Cobert d’Inca i el Celler Can Amer han ofert avui un tast de musclos de roca de Maó amb una doble finalitat. Per una banda, s’ha volgut promocionar un producte autòcton de qualitat com aquest tipus de musclo i, per l’altra, es pretenia donar suport a la tasca que du a terme el Menjador Social d’Inca.

Al llarg del matí s’han preparat fins a 30 quilos de musclos amb una recepta marinera elaborada pel xef Tomeu Torrens. Tothom que ha passat pel Mercat Cobert ha pogut tastar una ració d’aquests musclos a un preu d’1,5 euros, que s’han destinat en la seva totalitat al Menjador Social.

El batle Rafel Torres i la regidora de Promoció Econòmica Rosa Maria Tarragó també han passat pel Mercat Cobert per donar suport a la iniciativa. Torres en concret ha elogiat la qualitat dels musclos i ha animat a tothom a consumir més productes de la nostra terra.

El musclo de roca de Maó és un mol·lusc molt benvolgut pel seu sabor. Al contrari del marisc d’altres llocs, aquest és salvatge i la seva recol·lecció està autoritzada només des d’abril fins a octubre.

L’actuació forma part d’un programa de l’Associació de Venedors del Mercat Cobert d’Inca per promocionar els productes frescos del Mercat al mateix temps que ajudar a dinamitzar comercialment els voltants. Des de fa una mica més d’un any l’Associació de Venedors del Mercat Cobert d’Inca i l’Associació de Comerciants d’Inca col·laboren en aquesta tasca organitzant un mercat artesanal pagès i antiquari cada dijous als carrers propers al mercat de proveïments.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image