Prop de 50 motocicletes antigues de gran valor estaran exposades durant dos mesos en una exposició que repassa cinc dècades de motociclisme a Mallorca

El Museu del Calçat obre les portes a una exposició innovadora i fresca que reunirà bona part de les joies de la història del motociclisme a Mallorca. Des del proper dissabte i fins al 28 de febrer es podrà visitar l’exposició “Motos antigues”, que reunirà 50 motocicletes històriques restaurades completament per part de particulars.

Fins a una desena de persones coordinades pel club Cent Emocions i amb el suport de l’Ajuntament han participat per cedir les seves peces per a una exposició on es trobaran motocicletes des de l’any 1946 fins a l’actualitat.

Les motos exposades van des dels sidecars, a les de carretera o de trial. Allò que s’ha intentat és tenir un ventall ample i variat de com han evolucionat les motocicletes al llarg del temps. A la planta baixa del Museu, on es col·locaran les motos, també s’hi instal·larà una reproducció fidel d’un taller mecànic antic.

La inauguració tendrà lloc a partir de les 19 hores. L’exposició romandrà oberta fins al proper dia 28 de febrer. Horari de visita: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h; dissabtes de 10 a 14 hores.

Amb aquest tipus d’exposicions el Museu del Calçat pretén fer feina per ser un referent en matèria cultural a Inca i per esdevenir en major mesura un focus d’atracció de visitants.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image